Companiile canadiene, implicate în fuziuni și achiziții de 184 miliarde dolari, cu 198% peste perioada anului trecut

Companiile canadiene, implicate în fuziuni și achiziții de 184 miliarde dolari, cu 198% peste perioada anului trecut

Foto dreamstime.com

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2021

Companiile canadiene au fost implicate în fuziuni și achiziții în valoare de 184 miliarde dolari până acum, în 2021, în creștere cu 198% față de perioada similară de anul trecut, conform Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În Europa, volumul tranzacțiilor de fuziuni și achiziții în Europa emergentă a scăzut anul trecut, dar piața românească a înregistrat o contracție mult mai mică decât media regională, tranzacția locală cu cea mai mare fiind achiziția activelor CEZ, cu 1,2 miliarde euro. Telecomunicațiile și IT-ul au surclasat domeniul imobiliar - construcții, devenind cel mai activ sector ca volum de tranzacții.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

O piață emergentă reprezintă economia unei țări cu o piață de capital reglementată și venituri ale populației în creștere, dar care se află în continuare sub media țărilor dezvoltate.

viewscnt
Afla mai multe despre
fuziuni
tranzactii