Listarea Reddit convinge și alte companii să vină la bursă. Un startup susținut de Microsoft își pregătește debutul

Listarea Reddit convinge și alte companii să vină la bursă. Un startup susținut de Microsoft își pregătește debutul
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 29 mar 2024

Rubrik, un startup de cloud și securitate a datelor susținut de Microsoft, intenționează să înceapă, săptămână viitoare, demersurile pentru o ofertă publică inițială, potrivit surselor Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
IPO-ul s-ar adăuga la lista companiilor care plănuiesc să se listeze la bursă după succesele înregistrate luna aceasta de către platforma de social media Reddit și compania de infrastructură pentru centre de date Astera Labs, care și-au atins sau depășit obiectivele în ceea ce privește sumele atrase de la investitori. Firma de software de marketing digital Ibotta și dealerul de mărfuri Marex Group se numără printre companiile care au depus cereri de IPO în ultima săptămână.

Microsoft încearcă să pună bețe în roate celor care vor să păcălească inteligența artificială CITEȘTE ȘI Microsoft încearcă să pună bețe în roate celor care vor să păcălească inteligența artificială

Compania ar putea încerca să obțină între 500 și 700 de milioane de dolari.

Microsoft a investit în Rubrik în 2021, într-o rundă de finanțare care a evaluat startup-ul la 4 miliarde de dolari, potrivit furnizorului de date PitchBook. Rubrik, printre ai cărei susținători se numără și Bain Capital Ventures, Lightspeed Venture Partners, Greylock Partners și Khosla Ventures, a strâns până în prezent 1,18 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
ipo
listari
rubrik
listari bursa
microsoft