Musk ar putea fi obligat să depună mărturie privind achizițiile inițiale de acțiuni la Twitter

Musk ar putea fi obligat să depună mărturie privind achizițiile inițiale de acțiuni la Twitter
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 15 dec 2023
Un judecător federal din San Francisco a precizat că Elon Musk ar trebui să depună mărturie cu privire la achiziția de acțiuni Twitter înainte de preluarea completă a companiei, în cadrul unei investigații a Comisiei americane pentru valori mobiliare și burse (SEC).
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
În pofida acuzațiilor din partea miliardarului că agenția îl hărțuiește, un judecător a cerut celor două părți să ajungă singure la un acord. În caz contrar, judecătorul a afirmat că Musk  va fi obligat, probabil, să depună mărturie cu privire la achizițiile de acțiuni Twitter (X Corp).
Vânzările trimestriale ale H&M au scăzut mai mult decât se estima CITEȘTE ȘI Vânzările trimestriale ale H&M au scăzut mai mult decât se estima

Agenția a declarat în octombrie că Musk a refuzat să se prezinte la mărturie în septembrie sau să negocieze o altă dată.

SEC investighează achizițiile de acțiuni Twitter de către Musk înainte de a cumpăra întreaga companie și declarațiile făcute de acesta cu privire la investițiile sale. Anul trecut, SEC i-a trimis lui Musk o scrisoare în care îi cerea informații despre anunțarea cu întârziere a participației sale la Twitter, pe care a raportat-o cu o săptămână întârziere.
 
Agenția și-a început investigația în aprilie 2022. Musk a depus mărturie de două ori în iulie 2022, însă apoi a refuzat să mai coopereze, acuzând SEC de hărțuire.
 
 
viewscnt
Afla mai multe despre
musk
twitter
preluare twitter
concedieri twitter