Proprietarul Tik Tok a cumpărat unul dintre cele mai mari lanțuri de spitale private din China

Proprietarul Tik Tok a cumpărat unul dintre cele mai mari lanțuri de spitale private din China
scris 9 aug 2022

Compania chineză ByteDance, care deține TikTok, a plătit 10 miliarde de yuani (1,5 miliarde dolari) pentru a deveni unicul proprietar al unuia dintre cele mai mari lanțuri de spitale private din China, potrivit surselor Bloomberg.

Compania a prelua integral Amcare Healthcare, care administrează spitale pentru femei și copii în orașe ca Beijing sau Shenzhen, potrivit unei persoane familiarizate cu această problemă. Două subsidiare ByteDance dețin în prezent o participație combinată de 100% din Amcare, potrivit unor documente.

Val de comenzi pentru firmele care transformă avioanele de pasageri în avioane de marfă CITEȘTE ȘI Val de comenzi pentru firmele care transformă avioanele de pasageri în avioane de marfă

Prin această tranzacție, compania își extinde prezența în domeniul sănătății.

Aplicația de sănătate Xiaohe a ByteDance concurează cu Alibaba Health Information Technology Ltd. și Ping An Healthcare and Technology Co. în domeniul consultațiilor online, al programărilor la spital și al serviciilor de wellness, un sector în plină expansiune după măsurile luate la nivel național pentru a reduce pandemia. 
 
viewscnt
Afla mai multe despre
tik tok
bytedance
bytedance spitale