Raliul bitcoin continuă. Criptomoneda, la maximul ultimelor 10 luni

Raliul bitcoin continuă. Criptomoneda, la maximul ultimelor 10 luni
scris 14 mai 2019

Bitcoin a continuat să crească marți, cea mai cunoscută criptomonedă tranzacționându-se la un preț de peste 8.000 de dolari pentru prima dată în ultimele 10 luni.

Prețul bitcoin a crescut, doar astăzi, cu circa 1.200 de dolari pe unitate.

Valul recent de creșteri pentru bitcoin reprezintă cel mai lung șir de evoluții pozitive din 2013 încoace, moneda virtuală recuperând peste 150% de la minimele din luna decembrie, potrivit Bloomberg.

ING Bank România a înregistrat un avans de 16% al veniturilor în primul trimestru CITEȘTE ȘI ING Bank România a înregistrat un avans de 16% al veniturilor în primul trimestru

2019 a fost fost, până acum, un an bun pentru bitcoin, care a reușit să recupereze parțial din pierderile abrupte de preț înregistrate în anul precedent. La începutul lunii, criptomoneda se tranzacționa în apropierea pragului psihologic de 5.000 de dolari, prețul urcând cu circa 3.000 de dolari de atunci.

Chiar și așa, bitcoin rămâne departe de maximele istorice atins în 2017, când a reușit să se apropie de 20.000 de dolari. Pe parcursul anului 2017, bitcoin a reușit să își crească valoarea de peste 20 ori, în pofida numeroaselor avertismente legate de existența unei "bule speculative" și de prăbușirea iminentă a cotațiilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
criptomonede
crestere bitcoin
pret bitcoin