SpringHill, creată de vedeta NBA LeBron James, vinde o participație minoritară unui grup cu Nike, Epic Games și proprietarii Boston Red Sox. Evaluare de 725 milioane dolari

SpringHill, creată de vedeta NBA LeBron James, vinde o participație minoritară unui grup cu Nike, Epic Games și proprietarii Boston Red Sox.
Evaluare de 725 milioane dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 oct 2021

Compania SpringHill, creată de vedeta NBA LeBron James și partenerul său de afaceri Maverick Carter, vinde o participație minoritară unui grup de investitori, între care se află Nike, Epic Games, Redbird Capital Partners și proprietarii Boston Red Sox.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acordul evaluează compania, creată anul trecut prin fuziunea a trei companii existente fondate de James și Carter, la aproximativ 725 milioane dolari, conform Bloomberg.

SpringHill este o companie care produce filme, seriale și podcasturi.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

În vară, site-ul Sportico a anunțat că jucătorul vedetă al echipei Los Angeles Lakers, LeBron James, a devenit miliardar. El este primul jucător din NBA în activitate care intră în acest "club".

James (36 ani) a câștigat circa 330 de milioane de dolari ca jucător NBA și circa 700 de milioane de dolari în afara terenului, datorită contractelor de sponsorizare, a produselor derivate și a activității sale mediatice.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Sponsorii săi actuali sunt Nike, PepsiCo, AT & T, Walmart, GMC, Epic Games, Beats, Blaze Pizza și Rimowa.

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

Ceilalți sportivi care au câștigat un miliard de dolari și sunt încă în activitate sunt Tiger Woods, Floyd Mayweather, Roger Federer, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

viewscnt
Afla mai multe despre
los angeles lakers
lebron james