Vreți să fiți taximetrist? Londra vă așteaptă cu 5.000 lire. Reguli relaxate pentru a atrage și măcelari

Vreți să fiți taximetrist? Londra vă așteaptă cu 5.000 lire. Reguli relaxate pentru a atrage și măcelari
scris 15 oct 2021

Addison Lee Ltd., cea mai mare firmă de taxi din Londra, oferă salarii lunare de 5.000 de lire sterline (6.861 de dolari) pentru a recruta șoferi, pe fondul unei penurii de personal la nivel național, relatează Bloomberg.

Salariul se aplică din prima lună și presupune ca șoferii să efectueze 140 de curse, a precizat compania. Printre avantajele suplimentare se numără zilele libere plătite și pensie, arată Cotidianul.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Brexitul a lăsat Marea Britanie cu un deficit de lucrători în industrii, de la agricultură și bănci la retail și transport. Lipsa șoferilor de camion a declanșat o penurie de combustibil și blocaje în porturi. În această săptămână, Guvernul a relaxat regulile de imigrare pentru a atrage măcelari străini.

Addison Lee încearcă să angajeze 1.000 de șoferi, după ce numărul de călătorii a crescut cu peste 40% între august și septembrie. Compania se așteaptă ca această creștere să continue până la Crăciun.

viewscnt
Afla mai multe despre
londra
taxi