Walmart investește în Cruise, divizia de mașini autonome a General Motors, în cadrul unei runde care ajunge la 2,75 miliarde dolari

Walmart investește în Cruise, divizia de mașini autonome a General Motors, în cadrul unei runde care ajunge la 2,75 miliarde dolari
scris 16 apr 2021

Gigantul american în domeniul distribuției Walmart investește în Cruise, divizia de mașini autonome a General Motors, în cadrul unei runde care ajunge la 2,75 miliarde dolari.

Banii vor fi folosiți de Cruise, în care au mai investit Microsoft și Honda, printre alții, pentru dezvoltarea unei rețele de livrări rapidă, ieftină și scalabilă, arată Bloomberg.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

În toamnă, Walmart a decis să desfășoare și un proiect pilot pentru livrarea cu drone automate a unor kituri de testare pentru Covid-19 la domiciliul clienților.

Retailerul american s-a asociat atunci cu compania Quest Diagnostics și cu furnizorul de servicii cu drone DroneUp, pentru livrarea de teste pentru noul coronavirus în Las Vegas, intenționând să mai efectueze un astfel de proiect în Cheektowaga, New York.

Rovere Mobili deschide al 2-lea showroom Veneta Cucine din România CITEȘTE ȘI Rovere Mobili deschide al 2-lea showroom Veneta Cucine din România

Walmart a mai derulat un proiect pilot de livrare cu drone a unor produse de băcănie și pentru gospodărie în Fayetteville, Carolina de Nord, în contextul extinderii serviciilor sale de ridicare și livrare a produselor în timpul pandemiei de coronavirus.

Walmart s-a asociat și cu compania Zipline pentru efectuatea de livrări la cerere a unor produse pentru sănătate și îngriire, în apropiere de sediul central al acesteia din nord-vestul statului Arkansas.

viewscnt
Afla mai multe despre
walmart
drone
livrare