Prima reacție a Elenei Udrea după extrădare: Se pare că pentru mine...Copilului o să-i spun...

Prima reacție a Elenei Udrea după extrădare: Se pare că pentru mine...Copilului o să-i spun...

Inquam Photos

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2022

​​„Se pare că nu există justiție pentru mine. Sau nu în România și Bulgaria”, a declarat Elena Udrea în momentul în care a ieșit din sala de judecată din Bulgaria, unde magistrații au decis să o extrădeze în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

VEZI AICI ȘI Elena Udrea: Mă rog ca nicio mamă...

Ea a vorbit din nou despre presiuni asupra judecătorilor în cazul său.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare

Udrea a mai arătat că nu poate să-i explice fetiței ei ce se întâmplă, însă o va minți că nu poate veni acasă pentru că are ceva de făcut.

"Se pare că nu există justiție pentru mine. Nu în România sau Bulgaria (...) O să am un mesaj în zilele următoare pentru cei care au făcut presiuni asupra judecătorilor, dar și pentru judecătorii care au acceptat aceste presiuni. Pentru decizia din 7 aprilie s-au făcut presiuni asupra judecătorilor", a spus Elena Udrea, la ieșirea din sala de judecată, având cătușe la mâini și flancată de polițiști bulgari.

Întrebată cum îi va explica fetiței ei faptul că va lipsi o vreme, Udrea a răspuns: "Credeți că un copil de trei ani știe ce se întâmplă sau că i-aș spune ce se întâmplă? O să-i spun din nou o minciună, că nu pot veni pentru că am ceva de făcut, așa cum o mint de două luni".

Ea a precizat că va avea un mesaj public în zilele următoare. 

”O să am un mesaj în zilele următoare pentru cei care au făcut presiuni asupra judecătorlor și pentru judecătorii care au acceptat aceste presiuni”, a adăugat fostul ministru.  

Fostul ministrul Elena Udrea, condamnată definitiv în dosarul Gala Bute, va fi extrădată în România. Decizia magistraților bulgari este definitivă.

 Magistrații Curții de Apel din Sofia au decis ca Elena Udrea să fie extrădată în România, arată news.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: S-a redus încrederea în toate segmentele pieței imobiliare, cu excepția celui de retail. Piața de case din SUA arată o încetinire puternică a vânzărilor CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: S-a redus încrederea în toate segmentele pieței imobiliare, cu excepția celui de retail. Piața de case din SUA arată o încetinire puternică a vânzărilor

Decizia magistraților vine după mai multe amănări ale pronunțării, dar este definitivă. 

În 19 aprilie, magistrații de la tribunal au decis că Elena Udrea va fi extrădată, însă decizia nu era definitivă și a fost atacată cu apel la Curtea de Apel de la Sofia. 

PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Oamenii sunt pregătiți să plătească prețuri mai mari pe vacanțe. Era un fenomen de așteptat să se întâmple CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Oamenii sunt pregătiți să plătească prețuri mai mari pe vacanțe. Era un fenomen de așteptat să se întâmple

În 7 aprilie, Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare, ea părăsind țara înainte de pronunțarea sentinței.  

Udrea a fost prinsă în Bulgaria, când încerca să treacă granița în Grecia.  

 

viewscnt
Afla mai multe despre
elena udrea
extradare
bulgaria