Rareș Bogdan despre negocierile cu PSD: Pentru țară trebuie să treci peste orice! Ce minister vrea neapărat PNL

Rareș Bogdan despre negocierile cu PSD: Pentru țară trebuie să treci peste orice! Ce minister vrea neapărat PNL
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 nov 2021

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a anunțat luni că liberalii discută cu ambele partide cu care ar putea realiza o majoritate – USR și PSD. El a adăugat că matematică arată că o majoritate cu PSD ar fi mult mai confortabilă și a spus că ”pentru țară trebuie să treci peste orice ”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Anterior, conducerea PSD a votat în unanimitate să demareze negocierile pentru formarea unui guvern cu PNL-UDMR și minorități, DAR CU CONDIȚII, PRECUM SCHIMBAREA CONSTITUȚIEI - VEZI AICI

Rareș Bogdan a mai spus că PNL vrea să aibă Ministerul Justiției într-un viitor guvern, promițând continuarea reformelor: ”Putem discuta despre reforma Constituției, reforma administrativ-teritorială. Sunt însă linii roșii pentru PNL – reforma justiției este pentru noi un punct nodal, nu vom opri reforma. Vom propune un ministru al Justiției acceptat de populație”, arată g4media.ro.

Securizarea muncii de la distanță CITEȘTE ȘI Securizarea muncii de la distanță

El a mai spus că, în cazul creării unei majorități parlamentare cu PSD, liberalii vor și UDMR în guvern cu 2-3 ministere.

”Cel mai important pentru țară e să avem un guvern în 2-3 săptămâni (…) Sigur că Florin Cîțu are dreptul la opinie. Eu cred că e bine să luăm cât mai repede o decizie. PNL va da premierul, cum e absolut firesc, deși numele e exclusiv apanajul președintelui”, a mai spus Rareș Bogdan. 

Anterior, liderii liberali, alături de președintele Iohannis, caracterizau PSD drept "o formațiune toxică", cu care nu vor avea niciodată nicio legătură.

viewscnt
Afla mai multe despre
rareș bogdan
psd