VIDEO Incendiu puternic la clubul Bamboo din Mamaia

VIDEO Incendiu puternic la clubul Bamboo din Mamaia
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 aug 2019

Un puternic incendiu a izbucnit, în noaptea de luni spre marți, la clubul Bamboo din Mamaia, nouă autospeciale și autoscara acționând pentru stingerea flăcărilor. Din primele informații nu s-au înregistrat victime.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

În urmă cu doi ani a mai fost un incendiu la clubul Bamboo, dar în Capitală. A fost speculat atunci inclusiv de designerul Cătălin Botezatu că focul ar fi fost declanșat intenționat. Ulterior, la începutul acestui an, dosarul a fost clasat.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, pompierii au fost solicitați să intervină în noaptea de luni spre marți la un incendiu izbucnit la clubul Bamboo din Mamaia, scrie News.ro.

Serbia va investi miliarde de euro în infrastructură. “Construim mai multe drumuri și căi ferate decât în timpul lui Tito!” CITEȘTE ȘI Serbia va investi miliarde de euro în infrastructură. “Construim mai multe drumuri și căi ferate decât în timpul lui Tito!”

La fața locului s-au deplasat șapte autospeciale de stingere și autoscara, incendiul manifestându-se violent în momentul când echipele de intervenție au ajuns în zonă.

Pompierii au realizat echipe de căutare, iar din primele informații nu există victime.

La un moment dat, în sprijinul pompierilor au mai venit alte două autospeciale de la servicii private.

Echipele au intervenit mai bine de patru ore pentru stingerea focului.

viewscnt
Afla mai multe despre
bamboo
mamaia