CONFIRMARE Allianz schimbă strategia - își separă operațiunile de asigurări pentru companii, inclusiv în România. O nouă denumire

CONFIRMARE Allianz schimbă strategia - își separă operațiunile de asigurări pentru companii, inclusiv în România. O nouă denumire
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2023
Grupul Allianz își reorganizează operațiunile de asigurări pentru companii, care vor funcționa acum sub denumirea de Allianz Commercial. În acest scop, divizia Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) va fuziona cu operațiunile de asigurări comerciale ale entităților locale deținute de Allianz, inclusiv în România. Mișcarea, anunțată anterior de Profit.ro, a fost confirmată acum oficial și pe piața locală.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
 
Astfel, cele șase unități regionale ale AGCS, axată pe companii de mari dimensiuni, își vor combina activitatea cu operațiunile de asigurări pentru companii ale diviziilor locale deținute de Allianz, care deserveau în general IMM-uri.
 
Brand-ul Allianz Commercial va fi lansat în România în următoarele luni.

Cel mai mare parc solar din Bulgaria, ″Sfântul Gheorghe″, va fi construit la granița cu România, pe amplasamentul unui aeroport dezafectat CITEȘTE ȘI Cel mai mare parc solar din Bulgaria, ″Sfântul Gheorghe″, va fi construit la granița cu România, pe amplasamentul unui aeroport dezafectat

Allianz Commercial va funcționa prin mai multe divizii regionale. Activitățile din România privind asigurările adresate companiilor vor face parte din aceeași unitate regională cu cele din Austria, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Croația, Slovenia, Ucraina.

Stefanie Thiem va prelua rolul de Commercial Managing Director pentru Europa Centrală și de Est și va coordona operațiunile de asigurări corporate în Austria și piețele est europene. Ea va raporta către Henning Haagen, membru al consiliului de conducere al Allianz Commercial, și către Mario Ferrero, Allianz CEE Regional Chief Product Officer.

Stefanie Thiem este în prezent lider al sucursalei Allianz Global Corporate & Specialty’s (AGCS) Austria, precum și Distribution & Key Account Manager pentru Austria & Europa de Est. Ea face parte din echipa AGCS de la înființarea acesteia, respectiv din 2006. În perioada 2011 – 2017, Stefanie Thiem a fost lider al departamentului de subscriere pe segmentul aviației, iar ulterior a deținut mai multe roluri de leadership. 

"Afacerile noastre comerciale au fost unite într-un singur model global. Cu Allianz Commercial, putem deservi o gamă mai completă și mai dinamică de clienți sub noul nostru nume unificator - acest lucru ne oferă un avantaj competitiv imens și o propunere convingătoare de valoare pentru clienți pe piața asigurărilor comerciale", este mesajul lui Chris Townsend, membru al Consiliului de Administrație al Allianz SE.
 
viewscnt
Afla mai multe despre
allianz commercial
allianz
asigurari