FOTO Complexul Therme deschide un nou restaurant

FOTO Complexul Therme deschide un nou restaurant
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 ian 2019

Complexul Therme de la Balotești, unul dintre cele mai mari centre de wellness, relaxare și entertainment bazat pe ape termale din Europa, a deschis un nou restaurant, în zona The Palm.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Profit.ro a relatat în vara anului trecut că Therme Nord București SRL, compania care deține și operează aquapark-ul omonim din Balotești, a intrat pe profit în al doilea an de funcționare a facilității, cu un rezultat pozitiv net de peste 2,8 milioane lei înregistrat anul trecut, după pierderile de circa 20,3 milioane lei din 2016.

FOTO Complexul Therme deschide un nou restaurant

 

În primul an de funcționare, 2016, complexul avusese afaceri de peste 64 milioane lei (14,1 milioane euro), dar o pierdere netă de peste 20 milioane lei (4,4 milioane euro), cu venituri de 85,9 milioane lei și cheltuieli de 106,3 milioane lei.

În 2017, cifra de afaceri a companiei a depășit pragul de 100 milioane lei, iar veniturile au totalizat 134,9 milioane lei, în timp ce cheltuielile au crescut la 131,47 milioane lei. Numărul mediu de angajați a avansat de la 427 la 452.

Acțiunile Apple au atins un nivel record în prima zi a conferinței pentru dezvoltatori a companiei CITEȘTE ȘI Acțiunile Apple au atins un nivel record în prima zi a conferinței pentru dezvoltatori a companiei

În februarie 2017, principalul asociat al companiei BSH Geothermie din Sibiu, care controlează Therme Nord București, a decis să se retragă din societate și să-și vândă participația de peste 50% din capital deținută la companie celui de-al doilea asociat ca importanță, firma germană STL Beteiligungs-AG, contra sumei de peste 2,2 milioane euro.

În toamna anului trecut, cum a anunțat atunci Profit.ro, Therme s-a aliat cu Aedificia Carpați, unul dintre cei mai puternici constructori, pentru construcția unui bloc.

viewscnt
Afla mai multe despre
therme
therme balotesti
therme nord
complexul therme
aquapark therme
complex termal