Fulfill.ro: Piața magazinelor de e-commerce este una dintre cele mai dure din România, «speranță de viață» sub 2 ani

Fulfill.ro: Piața magazinelor de e-commerce este una dintre cele mai dure din România, «speranță de viață» sub 2 ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2024

Fulfill.ro, divizia de logistică de e-commerce a Mediapost Hit Mail, integrator de servicii de marketing direct, a înregistrat în 2023 o creștere a cifrei de afaceri de 37% față de 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Momentul de vârf a fost în ultimul trimestru, când cifrele au crescut cu 50% față de anul precedent.

Plecare suprinzătoare din SpaceX, compania spațială a lui Elon Musk CITEȘTE ȘI Plecare suprinzătoare din SpaceX, compania spațială a lui Elon Musk

„Piața magazinelor de e-commerce este una dintre cele mai dure piețe din România, cu o «speranță de viață» sub 2 ani. Barierele de intrare sunt foarte jos, de aceea în fiecare an intră pe piață multe mii de companii, însă în fiecare an cam tot pe atâtea se închid, pentru că sunt atacate de concurenți cu prețuri mai mici, cu furnizori mai competitivi și cu bugete de marketing mai bine alocate.

Luptele grele în piața asta se dau pe produs și marketing. Întreprinzătorii care nu înțeleg asta și vor să-și facă ei totul, cu mâinile lor sau cu angajați care trebuie și ei gestionați, încep să gâfâie și de multe ori închid business-ul’’, a declarat Marian Șeitan, Director General Mediapost Hit Mail.

Druid se pregătește să își consolideze prezența pe piața din SUA CITEȘTE ȘI Druid se pregătește să își consolideze prezența pe piața din SUA

Mediapost Hit Mail SA este deținut în proporție de 100% de Poșta Franceză. Compania este prezentă în piața locală de 26 de ani și a avut în anul 2023 o cifră de afaceri de 60 milioane de euro și peste 500 de angajați, în cele 8 filiale ale sale din România și cele 2 din Bulgaria. 

În iunie 2023, Mediapost Hit Mail a devenit acționar majoritar al White Image, jucător pe piața de e-mail marketing din România.

Mediapost Hit Mail, cel mai mare grup de marketing direct și relațional din România și Bulgaria, controlat de La Poste – Poșta Franceză, a preluat 75% din White Image. Un sfert din companie va fi deținut de către fondatorii White Image, Grațiela Lupu și Andrei Georgescu, care rămân în continuare administratorii firmei. 

În octombrie 2022, Mediapost Hit Mail a devenit acționar majoritar al agenției de marketing digital și comunicare Ideologiq prin preluarea a 60% din acțiunile agenției. Celelalte 40 de procente sunt deținute în continuare de fondatorii agenției, Adrian Apostol și Adrian Ichim.

FOTO Una dintre cele mai mari ferme de porci din Europa este ridicată în România. Cea mai mare investiție privată în comună din ultimele trei decenii CITEȘTE ȘI FOTO Una dintre cele mai mari ferme de porci din Europa este ridicată în România. Cea mai mare investiție privată în comună din ultimele trei decenii

Mediapost Hit Mail a intrat pe piața din România a automatizării voucherelor și cardurilor-cadou digitale.

Grupul La Poste este cel mai mare operator de servicii poștale din Franța, fiind fondat în 1477 de către Ludovic al XI-lea al Franței pentru transportul mesajelor regale. 

În august 2022, grupul a lansat Vouchers Depot, o filială dedicată voucherelor digitale.

viewscnt
Afla mai multe despre
publicitate
mediapost hit mail
ideologiq