Rusia interzice Radio Europa Liberă

Rusia interzice Radio Europa Liberă
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2024

Rusia a interzis postul Radio Europa Liberă/Radio Libertatea (Radio Free Europe/Radio Liberty, RFE/RL), finanțat de Statele Unite încă din perioada războiului rece, informează Reuters și AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cele două agenții au constatat prezența RFE/RL pe lista organizațiilor media „indezirabile” de pe site-ul ministerului justiției de la Moscova, scrie Agerpres.

La exact un an de la lansarea în România, SkyShowtime se scumpește. Cât mai costă abonamentele la platformele de streaming în România CITEȘTE ȘI La exact un an de la lansarea în România, SkyShowtime se scumpește. Cât mai costă abonamentele la platformele de streaming în România

AFP observă că, din experiența a zeci de organizații media interzise în Rusia, în contextul reprimării oricărei critici la adresa Kremlinului după ce forțele ruse au invadat Ucraina în urmă cu doi ani, jurnaliștii și alți angajați sunt expuși în astfel de cazuri la urmărirea penală.

viewscnt
Afla mai multe despre
radio europa liberă
rusia
sua