EXCLUSIV Mediapost Hit Mail, controlată de Poșta Franceză, intră pe piața românească a automatizării voucherelor și cardurilor cadou digitale. Business estimat la 20 milioane euro

EXCLUSIV Mediapost Hit Mail, controlată de Poșta Franceză, intră pe piața românească a automatizării voucherelor și cardurilor cadou digitale. Business estimat la 20 milioane euro

Foto Mediapost Hit Mail

Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 21 sep 2022

Grupul de marketing direct Mediapost Hit Mail, controlat de o filială a Poștei Franceze, intră pe piața din România a automatizării voucherelor și cardurilor-cadou digitale, cu o firmă care va furniza, prin intermediul unei platforme IT, astfel de servicii de automatizare a proceselor de achiziție și livrare. Compania și-a fixat ca țintă atingerea unei cifre de afaceri de 20 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

“Datorită usurinței în cumpărare, flexibilității și deschiderii lor către o gamă mare de produse, cererea de vouchere și carduri-cadou digitale în România este în creștere. Ne inspirăm din ceea ce se întâmplă în Europa de Vest în această zonă, ceea ce ne ajută să dezvoltăm și să perfectăm soluțiile de generare și trimitere a voucherelor digitale”, a declarat pentru Profit.ro Marian Șeitan, unul dintre fondatorii firmei, denumită Vouchers Depot, cu o participație de 11%.

EXCLUSIV MaxyGo Invest, cu acționari din zona brokerajului în asigurări, va investi 500.000 euro în ialoc.ro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV MaxyGo Invest, cu acționari din zona brokerajului în asigurări, va investi 500.000 euro în ialoc.ro

Compania are un capital social de un milion de lei și este controlată de Mediapost Hit Mail – 75%, alături de Liviu Cosmin Lăcătușu – 11% și Cătălin Bogdan Ciurezu – 3%, potrivit termene.ro.

Investiția în platforma informatică va ajunge la 500.000 euro în anul 2025.

DOCUMENT România interzice în administrație soluțiile de securitate cibernetică produse de ruși. Administrația cumpără pentru prețurile mici CITEȘTE ȘI DOCUMENT România interzice în administrație soluțiile de securitate cibernetică produse de ruși. Administrația cumpără pentru prețurile mici

“Dorim să construim, pas cu pas, o platformă capabilă să asigure suport pentru campanii de recompensare, motivare, loializare, activare oriunde în lume și vom începe cu țările europene.  Am investit deja 115.000 euro în această platformă informatică și vom continua să investim, ajungând până în 2025 la o investiție de circa 500.000 de euro. Pentru anul 2025, anticipăm atingerea unei cifre de afaceri de 20 milioane de euro, devenind astfel un jucător semnificativ la nivel european”, mai spune Șeitan.

Vouchers Depot face parte din grupul Mediapost Hit Mail, care a avut în 2021 o cifră de afaceri de 49 de milioane de euro, fiind unul dintre liderii piețelor locale de marketing relațional, promoții de consumatori și programe de fidelizare.

Din 2009, grupul Mediapost Hit Mail, activ in România și Bulgaria, este deținut de catre Poșta Franceză, care a consemnat un business de 35 de miliarde de euro in 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
mediapost hit mail
posta franceza
vouchere
carduri digitale
vouchers depot