Tranzacție - Appraisal & Valuation, deținătorul brandului NAI România, preia firma de audit și contabilitate Simad Contex

Tranzacție - Appraisal & Valuation, deținătorul brandului NAI România, preia firma de audit și contabilitate Simad Contex

Andrei Botiș, CEO Appraisal & Valuation SA

Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2021

Appraisal & Valuation, jucător pe piața de servicii de evaluǎri și, în același timp, reprezentantul exclusiv al NAI Global în România și Republica Moldova, în activitate de 10 ani, preia firma de audit și contabilitate Simed Contex, companie de audit și contabilitate din Timișoara cu peste 150 de clienți activi. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

La jumătatea anului 2021, Simad Contex SRL a raportat un profit de 20% din cifra de afaceri, iar previziunile până la finalul anului financiar 2021 se încadrează într-un trend ascendent, profitul raportat urmând să se situeze în jurul valorii de 30%.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

„În majoritatea cazurilor, antreprenorii ajung la noi nemulțumiți fiind de serviciile actuale de contabilitate. Nu poți schimba trecutul, însă îți poți învăța lecția ca să mergi mai departe pe drumul tău, iar lecția a fost de fiecare dată aceeași: ai grijă pe ce mână lași documentele și implicit viitorul firmei tale”, spune Simona Puiuleț, expertul contabil care conduce Simad Contex SRL.

„Serviciile de audit și contabilitate completează paleta de servicii de evaluări oferite de compania noastră, acest fapt fiind în deplin acord cu viziunea companiei noastre ce presupune dezvoltarea continuă pe orizontală, adăugând noi servicii complementare celor deja existente", adaugă Andrei Botiș, CEO Appraisal & Valuation SA.

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace CITEȘTE ȘI eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

Recent, compania a achiziționat platforma online evaluari-arta.ro, locul unde clienții beneficiază de expertiză privind valoarea obiectelor de artă pe care le dețin.

În perioada imediat următoare, acțiunile Appraisal & Valuation SA vor fi listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. 

În luna iunie, compania a încheiat cu succes și în mod anticipat, în prima zi, în condițiile unei suprasubscrieri de peste 4 ori, oferta primară de vânzare tip plasament privat de acțiuni prin care compania realizează o majorare a capitalului social prin aport în numerar.

Principalii clienți ai Appraisal & Valuation provin din sistemul bancar, iar o parte din serviciile de evaluare sunt efectuate pentru stabilirea valorii de piață a garanțiilor bancare.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

În mai 2021, Appraisal & Valuation SA a semnat un parteneriat strategic cu Transilvania Broker, al patrulea cel mai mare jucător de pe piața românească de brokeraj în asigurări, furnizând servicii de evaluare în exclusivitate clienților TBK.

Fondată în 2010, Appraisal & Valuation SA este reprezentantul exclusiv al NAI Global în România și Republica Moldova. NAI Global reprezintǎ o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume, cu 5.000 de angajați și 375 de birouri în 55 de țări.

Portofoliul de servicii al companiei cuprinde evaluări imobiliare, evaluarea companiilor, a terenurilor agricole, a fermelor de producție, a halelor de depozitare și producție, precum și a echipamentelor tehnice.

viewscnt
Afla mai multe despre
appraisal & valuation
nai
simad contex