Evoluție solidă a veniturilor Immofinanz

Evoluție solidă a veniturilor Immofinanz
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2021

Proprietățile companiei austriace Immofinanz, unul dintre cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din România, au o valoare contabilă de 775,5 milioane euro și reprezintă 15,2% din portofoliul total al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Portofoliul local de proprietăți active, în valoare de 610,6 milioane de euro, este format din opt clădiri de birouri (10,1% din totalul portofoliului activ de clădiri de birouri) și cinci proprietăți de retail (18,8% din totalul proprietăților de retail active).

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Veniturile totale obținute din chirii în România au ajuns la 24,1 milioane euro după primele două trimestre ale anului 2021, echivalentul a 16,6% din totalul veniturilor din chirii ale grupului.

Veniturile totale din chirii în România au ajuns la o valoare de 50,3 milioane euro la finalul anului 2020.

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace CITEȘTE ȘI eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

Compania austriacă a semnat cu Banca Comercială Română (BCR) transferul de proprietate asupra clădirii de birouri Bucharest Financial Plaza, cunoscută drept „blocul Bancorex“, din centrul Bucureștiului, pentru aproximativ 36 de milioane de euro. Immofinanz intenționează să reamenajeze proprietatea într-o clădire myhive, cu spații de înaltă calitate și cu nivel de certificare a construcției pentru dezvoltare durabilă Gold sau un alt nivel superior.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Compania are la vânzare două clădiri de birouri mai vechi a căror tranzacționare ar trece compania de pe locul trei pe locul patru în topul celor mai mari proprietari de birouri din România, după suprafața deținută.

În martie, Immofinanz și-a anunțat intenția de preluare a rivalului său S Immo, proprietarul Sun Plaza și Novotel din București.

viewscnt
Afla mai multe despre
immofinanz
spatii birouri