ULTIMA ORĂ BestJobs a venit pe bursă cu obligațiuni

ULTIMA ORĂ BestJobs a venit pe bursă cu obligațiuni
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 10 mai 2021

BestJobs, una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România, a venit pe bursă cu obligațiuni, având ținta de a aduna 5 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

Intervalul obligațiunilor emise este între 2 milioane euro (nivelul minim de subscriere pentru ca oferta să fie încheiată cu succes) și 5 milioane euro, a spus pentru Profit.ro Călin Fusu, fondatorul platformei. Acestea vor fi vândute în cadrul unui plasament privat, destinat unui număr limitat de investitori, titlurile cu simbolul JOB26E apărând deja în sistemul operatorului de piață Bursa de Valori București, unde ar urma să fie cotate pe piața AeRO.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

"Banii ne vor ajuta să schimbăm modelul de business al companiei. Vrem să trecem de la un sistem de prepaid, care permite companiilor, în funcție de suma plătită, să publice pe platforma noastră un anumit număr de anunțuri de recrutare de-a lungul unui an, la un sistem de abonament lunar, în funcție de necesități, similar abonamentelor din zona telecom sau Netflix. De asemenea, în funcție de oportunități, intenționăm să ne extindem regional", a afirmat Fusu.  

Scadența obligațiunilor este de 5 ani.

Platforma a fost fondată în 2000 de Călin Fusu, care controlează și Neogen.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

În 2019, conform celor mai recente date disponibile, compania BestJobs Recrutare, care gestionează platforma, a avut afaceri de 30,5 milioane lei și un profit net de 7,8 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
recrutare
bestjobs