Undă verde: Aquila finalizează achiziția Romtec Europa

Undă verde: Aquila finalizează achiziția Romtec Europa
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2024

Consiliului Concurenței a aprobat tranzacția prin care Aquila, furnior de servicii integrate de distribuție și logistică pentru piața bunurilor de larg consum din România și Republica Moldova, cumpără compania Romtec Europa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Valoarea tranzacției are o valoare de 3,2 milioane euro din care se vor scădea datoriile existente la semnarea contractului.

Hidroelectrica - Profit record în 2023 CITEȘTE ȘI Hidroelectrica - Profit record în 2023

În luna ianuarie, Aquila a anunțat un acord preliminar de tranzacție pentru achiziționarea a 100% din părțile sociale ale companiilor Parmafood Trading SRL și Parmafood Group Distribution SRL, unele dintre principalele companii distribuitoare de bunuri de larg consum.

Romtec, companie românească cu experiență de 30 de ani în producția de lichide și aerosoli pentru întreținerea autoturismelor, are un portofoliu de peste 20 de branduri dezvoltate în Romania, printre care Jet Xpert, Clima Xpert și Brake Xpert, și deține o unitate de producție în Iași.

Romtec Europa a fost  deținută în proporție de 80% de Green Ideas Group MTC SRL și 20% de FLM Group Green MTC. La sfârșitul anului 2022, Romtec avea 47 de angajați, o cifră de afaceri de 25 de milioane de lei și un profit net de 1,3 milioane de lei.

Aquila s-a listat la cota pieței reglementate a Bursei de Valori București în toamna anului 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
aquila
romtec europa