CONFIRMARE Grupul polonez Scallier a deschis primul parc Funshop în România. "Piața românească este în prezent extrem de polarizată. Locuitorii din orașele mai mici trebuie să călătorească adesea câteva ore în căutarea unor branduri."

CONFIRMARE Grupul polonez Scallier a deschis primul parc Funshop în România. "Piața românească este în prezent extrem de polarizată. Locuitorii din orașele mai mici trebuie să călătorească adesea câteva ore în căutarea unor branduri."
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 1 oct 2021

Grupul polonez Scallier a deschis primul său parc de vânzare cu amănuntul în România, la Roșiorii de Vede, cu o suprafață închiriabilă brută de 6.200 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"Piața românească este în prezent extrem de polarizată. Majoritatea spațiului modern de vânzare cu amănuntul se concentrează în capitală și în alte orașe importante. Locuitorii din orașele mai mici trebuie să călătorească adesea câteva ore în căutarea unor branduri de modă cunoscute", spune directorul de dezvoltare Scallier România, Adrian Aleman.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

În vara 2020, Profit.ro a anunțat că grupul polonez Scallier se extinde în România cu o rețea de parcuri de retail și vrea ca, până în 2022, să finalizeze 6 facilități comerciale pe piața locală sub brandul Funshop Park.

În primăvară, Profit.ro a anunțat că Scallier a început negocierile cu mari retaileri pentru închiriere de spații în parcurile de vânzare cu amănuntul pe care le pregătește în România, semnând un contract cu retailerul german Kik Textilien.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Grupul polonez Scallier pregătește acum deschiderea unui parc și la Focșani, pentru noiembrie, și planifică încă cel puțin trei deschideri în 2022. Parcul din Focșani, în suprafață comercială de 5.000 metri pătrați, va găzdui retaileri precum Sinsay, KiK, Pepco, Animax, Xpress, relevă date analizate de Profit.ro.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Celelalte 3 parcuri de retail vor fi construite în Hunedoara, Vaslui și Vladimirescu (lângă Arad).

În primăvară, Profit.ro a anunțat că Scallier a obținut deja autorizații de construire pentru 3 parcuri de vânzare cu amănuntul în România, iar în prezent are 7 spații securizate.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Fondat în 2011, Scallier are operațiuni în Polonia de aproape un deceniu și este specializat în managementul investițiilor în sectorul de reail.

viewscnt
Afla mai multe despre
scallier
funshop park
parcuri de retail
parc retail
centre comerciale romania