Urbioled Iași, acord financiar de 21 milioane lei cu Eximbank

Urbioled Iași, acord financiar de 21 milioane lei cu Eximbank
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mar 2022

EximBank a încheiat un acord financiar în valoare totală de 21 de milioane de lei cu Urbioled Iași, companie producătoare, distribuitoare și instalatoare de surse de iluminat tip LED.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Pachetul financiar structurat de bancă, destinat finanțării activității curente a societății, include un plafon multiprodus revolving pentru finanțarea cheltuielilor generate de derularea contractelor comerciale, un plafon de garantare revolving pentru emiterea de scrisori de garanție bancară de bună execuție a contractelor și pentru participare la licitație, precum și o linie de credit. 

Legislația fiscală, schimbată pentru a salva Unifarm. Senatorii PSD au obținut trecerea unui proiect de lege pentru transformarea în acțiuni sau restructurarea împrumuturilor date de Trezorerie în starea de urgență CITEȘTE ȘI Legislația fiscală, schimbată pentru a salva Unifarm. Senatorii PSD au obținut trecerea unui proiect de lege pentru transformarea în acțiuni sau restructurarea împrumuturilor date de Trezorerie în starea de urgență

Urbioled este o societate cu capital privat 100% românesc. Înființată în 2013, compania și-a început activitatea ca distribuitor de aparate de iluminat stradal, dar, ulterior, a devenit producător și integrator de sisteme de iluminat tip LED și furnizor de servicii de montaj inteligente și eficiente energetic în domeniul iluminatului public, ce utilizează tehnologia LED. Totodată, Urbio România este un jucător în piața energiilor regenerabile, cu precădere sistemele energetice fotovoltaice.

În 2019, Urbioled a derulat un proiect de construire a unei noi unități de producție în Moreni, județul Dâmbovița, în valoare de aproape două milioane de euro. Fabrica a fost dată în exploatare în decembrie 2020 având o capacitate de producție anuală de peste 100.000 de aparate de iluminat. 

viewscnt
Afla mai multe despre
eximbank
urbioled iași