Promateris vrea să intre pe un nou segment de piață

Promateris vrea să intre pe un nou segment de piață
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 dec 2021

Promateris, grup industrial român în producția de ambalaje biodegradabile și compostabile, își propune intrarea pe un nou segment de piață, cel al ambalajelor din hârtie, prin dezvoltarea unei facilități de producție, proiect ce va fi finalizat în 2023.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

De asemenea, compania are în plan dezvoltarea producției de ambalaje flexibile destinate industriei alimentare și începerea producției de materie primă biodegrabailă și compostabilă, pe bază de amidon de porumb.

EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani

Luna trecută, compania a raportat o cifră de afaceri consolidată de 136 milioane de lei în primele nouă luni ale anului, în creștere cu 66% față de aceeași perioadă a anului trecut. Grupul, care include și compania de distribuție Biodeck, a înregistrat  EBITDA consolidat de peste 22 milioane de lei, cu 112% mai mult comparativ cu primele nouă luni din 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
promateris
ambalaje