WatchShop.ro: Vânzările de ceasuri premium vor depăși 20% din comenzi. Ceasul oficial al Armatei Americane, între cele mai căutate

WatchShop.ro: Vânzările de ceasuri premium vor depăși 20% din comenzi. Ceasul oficial al Armatei Americane, între cele mai căutate
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 apr 2018

Categoria ceasurilor premium, cu prețuri ce depășesc 800 de lei, generează, în prezent, 15% din totalul comenzilor pe WatchShop.ro, iar tendința pasionaților de ceasuri pentru achiziții de produse premium, care se diferențiază și prin mecanisme de calitate, se va accentua pe parcursul anului, consideră retailerul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Peste 15% din vânzările de ceasuri premium vor fi generate anul acesta de brandul american Ingersoll, ceasul oficial al Armatei Americane, mai spun reprezentanții magazinului.

„Ne așteptăm ca, anul acesta, vânzările de ceasuri premium să depășească 20% din totalul înregistrat pe WatchShop.ro. Achizițiile de ceasuri dintr-o categorie superioară de preț reprezintă o tendință care se impune și în România și pe care o susținem prin diversificarea portofoliului de produse și introducerea de noi branduri exclusive în shop”, a declarat Dragoș Diaconu, CEO WatchShop.ro.

Spațiul din centrul Capitalei părăsit de mulți ani de Kenvelo, în sfârșit ocupat. Mega Image se instalează mai puternic în mijlocul Bucureștiului CITEȘTE ȘI Spațiul din centrul Capitalei părăsit de mulți ani de Kenvelo, în sfârșit ocupat. Mega Image se instalează mai puternic în mijlocul Bucureștiului

Anul trecut, 70% dintre ceasurile vândute pe WatchShop.ro au fost ceasuri bărbătești, 25% pentru damă, iar 5% fac parte din categorii speciale, precum ceasurile tematice și cele pentru copii.

WatchShop.ro are un portofoliu de peste 12.000 de modele disponibile, de la circa 80 de branduri renumite la nivel mondial.

viewscnt
Afla mai multe despre
ceasuri
watchshop.ro