Alin Burcea, la Profit LIVE: "România Competitivă", un proiect de guvernare care denotă că Iohannis visează să păstreze Guvernul

Alin Burcea, la Profit LIVE: "România Competitivă", un proiect de guvernare care denotă că Iohannis visează să păstreze Guvernul
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2016

Programul denumit "România Competitivă" este, de fapt, un proiect de guvernare care denotă că președintele Klaus Iohannis visează să păstreze actuala echipă guvernamentală de tehnocrați și în următorii ani, consideră Alin Burcea, CEO Paralela 45 și președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), prezent la Profit LIVE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Mai bine ar guverna!", este însă reacția acestuia, apreciind ca nepotrivit faptul că o echipă care nu a făcut nimic în mandatul de guvernare primit în noiembrie anul trecut să îi învețe pe alții cum să se organizeze pentru următorii ani.

El l-a criticat în acest context pe ministrul Economiei, Costin Borc, care controlează și portofoliul turismului, cu argumentul că nu a făcut nimic pentru acest domeniu.

Din acest motiv, Burcea așteaptă un guvern politic, cu un stăpân lider de partid, care să poată acționa în cazul miniștrilor ineficienți.

La Profit LIVE, omul de afaceri a prezentat și date concrete privind situația la zi a turismului de pe litoral și de la munte, precum și din străinătate.

Alin Burcea, la Profit LIVE:

viewscnt
Afla mai multe despre
burcea
profit live