Ministrul Economiei, Costin Borc, a vorbit la Profit LIVE

Ministrul Economiei, Costin Borc, a vorbit la Profit LIVE
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mai 2016

Vicepremierul Costin Borc, ministru al Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, este invitat astăzi, la ora 16.00, la emisiune Profit LIVE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ce companii de stat se va schimba conducerea, în viitorul apropiat, și se va aplica guvernarea corporatistă? Cu ce mize și care sunt țintele concrete? Cum își construiește Guvernul strategia economică? Cum vom ajunge ca ritmurile mari de creștere a produsului intern brut să fie resimțite și de oamenii simpli?

Acestea, dar și multe alte teme de actualitate vor fi analizate astăzi, de la 16.00, cu ministrul Economiei la Profit LIVE.

Cosmin Borc are experiență atât în administrația publică, cât și în economia reală. A fost consilier coordonator al premierului Radu Vasile în anii 1998-1999. Și-a început activitatea în cadrul grupului Lafarge, în Statele Unite ale Americii, apoi a condus, timp de patru ani, activitatea de agregate și betoane a companiei din România. A ajuns CEO al Lafarge Serbia, funcție deținută în perioada 2008-2013.

Actualul vicepremier din guvernul Cioloș are un doctorat în economie la Universitatea din Wisconsin Madison, din SUA, și a absolvit Institutul Politehnic București, cu specializarea energetică.

Emisiunea Profit LIVE poate fi urmărită aici.

Ministrul Economiei, Costin Borc, a vorbit la Profit LIVE

viewscnt
Afla mai multe despre
costin borc
profit live
economie
comert