Gigantul francez Capgemini se extinde în România: deschide un birou la Suceava și angajează până la 160 de persoane

Gigantul francez Capgemini se extinde în România: deschide un birou la Suceava și angajează până la 160 de persoane

Lanny Cohen, Group CTO- Capgemini (în stânga) și Luc-Francois Salvador, Chairman and CEO, Capgemini APAC & Middle East (în dreapta)

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 31 mar 2017

Grupul francez Capgemini, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața globală de servicii de outsourcing (IT și BPO) și de consultanță de business și în tehnologie, își extinde afacerile în România, urmând să deschidă în perioada imediată un nou birou pe piața locală, de această dată la Suceava, astăzi având sedii în București și Iași.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Pentru acest birou, francezii vor angaja, în prima fază, până la 160 de persoane, procesul de recrutare urmând să înceapă în următoarele zile.

Compania caută specialiști în IT, managementul infrastructurii, asistență clienți și management de proiect, care cunosc cel puțin o limbă străină: engleză, franceză, spaniolă sau italiană.

Capgemini este o companie multinaționalǎ de IT, fondatǎ de Serge Kampf în 1967 la Grenoble (Franța) sub numele de Sogeti. Kampf a decedat anul trecut.

Omul de afaceri Dan Minulescu preia controlul fabricii La Lorraine România, principal furnizor de panificație congelată din România CITEȘTE ȘI Omul de afaceri Dan Minulescu preia controlul fabricii La Lorraine România, principal furnizor de panificație congelată din România

Astăzi, compania are peste 190.000 de angajați în 40 de țări și venituri de peste 12 miliarde de euro.

În vara anului trecut, reprezentanții Capgemini anunțau că vor să ajungă, în 3-5 ani, să aibă peste 2.000 de angajați în România, față de 470 de persoane cât au încadrat la București și Iași.

În 2015, Capgemini Services Romania a înregistrat un profit net de 3,5 milioane lei la afaceri de 73,5 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
capgemini
gigant
birou