România, în față cu un nou producător auto - Vrea să preia întregul parc industrial Tetarom V din Cluj

România, în față cu un nou producător auto - Vrea să preia întregul parc industrial Tetarom V din Cluj
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 feb 2022

O companie de ansamblare autoturisme vrea să preia întregul parc industrial Tetarom V din comuna Luna (județul Cluj), în suprafață de 150 de hectare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

„Vă pot spune doar că este în domeniul construcțiilor de mașini și cam atât în această fază. Se dorește preluarea celor 150 de hectare, care sunt prinse în proiectul Tetarom, încă din această fază”, a anunțat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

Parcul Tetarom V este atât în apropierea Aeroportului din Cluj, cât și a celui din Târgu-Mureș.

Volkswagen intenționa să investească într-o uzină Skoda în Turcia, însă a renunțat la această investiție chiar înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus. Și România a sperat la această investiție.

Ulterior, Volkswagen Group a decis să investească sume importante în uzina din Bratislava, Slovacia, pentru a extinde această uzină și a compensa anularea investiției din Turcia, proiectul în ansamblu nefiind însă abandonat chiar dacă nu mai este legt de Turcia.

viewscnt
Afla mai multe despre
cluj
masini