PMB: Direcțiile municipalității, solicitate să-și actualizeze evidența personalului cu obligații militare

PMB: Direcțiile municipalității, solicitate să-și actualizeze evidența personalului cu obligații militare

Sursa foto: Facebook Ministerul Apararii Nationale

Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2022

Primăria Capitalei anunță că tuturor direcțiilor din cadrul municipalității li s-a transmis o solicitare de a actualiza evidența personalului cu obligații militare, susținând că această acțiune nu are legătură cu evenimentele din Ucraina. Solicitarea a venit de la Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, din subordinea Guvernului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"La solicitarea Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale - Serviciul Probleme Speciale București, aflată în subordinea Guvernului, Direcția Generală Situații de Urgență, Statistici și Strategii - Direcția Înzestrare Materială și Situații de Urgență a transmis în data de 28.02.2022, către toate direcțiile din cadrul Primăriei Municipiului București, solicitarea de actualizare a evidenței personalului cu obligații militare", a anunțat Primăria Capitalei.

ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare CITEȘTE ȘI ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare

Potrivit sursei citate, întocmirea acestor documente este un atribut legal al tuturor instituțiilor statului, conform art. 1, alin. (1), (2) din Hotărârea nr. 1.204/2007, scrie News.ro.

"​În același timp vă menționăm faptul că această acțiune a Primăriei Municipiului București nu are legătură cu evenimentele de la granițele țării și nu a fost inițiată de către primarul general", a precizat Primăria.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

De asemenea, PMB a arătat că anul trecut Consiliul Suprem de Apărare a Țării a aprobat prin Hotărârea nr. 0015/25.02.2021, Planul de Mobilizare a Economiei Naționale pentru Apărare, valabil în perioada 2021-2024, iar în baza acestui document și a altor prevederi legale, direcția de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului București - Direcția Generală Situații de Urgență, Statistici și Strategii - Direcția Înzestrare Materială și Situații de Urgență are obligația de a întocmi și actualiza, pentru perioada menționată, documentele de mobilizare la locul de muncă pentru personalul propriu.

viewscnt
Afla mai multe despre
militari
pmb