Povești cu Profit

Afaceri în creștere pentru subsidiara locală a belgienilor de la Puratos

Afaceri în creștere pentru subsidiara locală a belgienilor de la Puratos

ieri, 16:10

Puratos România, filiala liderului global în producția de ingrediente pentru industriile de brutărie, patiserie-cofetărie și ciocolaterie a înregistrat o cifră de afaceri de 152,648 milioane lei (32,730 milioane euro) din vânzarea de materii prime și ingrediente pentru sectorul alimentar, un avans anual de 6%, în linie cu prognozele de creștere pentru anul financiar încheiat la 31 decembrie 2018.

 • Deutsche Bank și Commerzbank, creșteri puternice pe bursă după confirmarea unei potențiale fuziuni
  Deutsche Bank și Commerzbank, creșteri puternice pe bursă după confirmarea unei potențiale fuziuni
  ieri, 16:08

  Acțiunile Deutsche Bank și Commerzbank sunt în creștere puternică luni, după ce, în weekend, cele două bănci germane au anunțat că negociază o posibilă fuziune, confirmând informațiile vehiculate intens în ultimele luni.

 • Marriott vrea să deschidă peste 1.700 de hoteluri până în 2021
  Marriott vrea să deschidă peste 1.700 de hoteluri până în 2021
  ieri, 15:27

  Lanțul hotelier Marriott International Inc. a anunțat luni că în următorii trei ani intenționează să deschidă peste 1.700 de hoteluri la nivel mondial, să își recompenseze acționarii cu 11 miliarde de dolari și să ajungă la un profit de 8,50 dolari pe acțiune, transmite Reuters.

 • După mulți ani de pierderi, restructurări și reorientări, HTC a revenit pe profit
  După mulți ani de pierderi, restructurări și reorientări, HTC a revenit pe profit
  ieri, 15:17

  După mulți ani de pierderi, restructurări și reorientări, HTC reușit să obțină profit anul trecut.

 • Investițiile străine directe cu crescut
  Investițiile străine directe cu crescut
  ieri, 14:45

  Investițiile străine directe au crescut cu 88,5% în prima lună a acestui an, la 362 milioane euro, comparativ cu 192 milioane euro în luna ianuarie 2018, potrivit datelor Băncii Naționale a României.

 • Surpriză: Guvernul renunță la a mai introduce o nouă taxă auto. Nu a găsit formula matematică perfectă
  Surpriză: Guvernul renunță la a mai introduce o nouă taxă auto. Nu a găsit formula matematică perfectă
  ieri, 14:31

  Guvernul nu a reușit să găsească o formulă matematică pentru a introduce o nouă taxă auto care să nu mai poată fi atacată în justiție, cum s-a întâmplat de fiecare dată în ultimii ani, cu decizii în defavoarea autorităților, astfel că parcul auto național va fi stimulat spre înnoire prin intermediul Programului Rabla, a anunțat ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

 • AUDIO Nou atac al Puterii la adresa băncilor: Mi-e greu să cred că spălarea banilor pe relația cu Rusia a ocolit subsidiarele unor bănci din România
  AUDIO Nou atac al Puterii la adresa băncilor: Mi-e greu să cred că spălarea banilor pe relația cu Rusia a ocolit subsidiarele unor bănci din România
  ieri, 14:00

  Liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, apreciază că legislația privind controlul și suprevegherea băncilor, în prezent atribuția exculsivă a BNR, poate ar trebui modificată pentru a implica și Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, afirmând, în acest context, că îi este greu de crezut că subsidiare din România ale unor bănci din Vest nu au fost implicate în scandalul spălarii de bani din Rusia, în timp ce aici ”apară statul de drept și justiția de penali”.

 • ING, acuzată de spălare de bani
  ING, acuzată de spălare de bani
  ieri, 13:38

  Creditorului olandez ING nu i se permite să-și facă noi clienți pe piața italiană atât timp cât nu îmbunătățește monitorizarea comportamentului clienților, a anunțat Banca Centrală a Italiei, transmit Bloomberg, Reuters și site-ul DutchNews.nl.

 • Datoria externă totală a României a scăzut
  Datoria externă totală a României a scăzut
  ieri, 13:22

  Datoria externă totală a României a scăzut cu 817 milioane euro în ianuarie, față de aceeași lună a anului trecut, la 98,385 miliarde euro, potrivit datelor publicate luni de Banca Națională a României (BNR).

 • Euro a scăzut
  Euro a scăzut
  ieri, 13:15

  Banca Națională a României (BNR) a anunțat, luni, un curs de referință de 4,7525 lei/euro, o scădere de 0,09% față de nivelul atins vineri.