Povești cu Profit

Agricover Credit prelungește cu Garanti Bank o linie de credit și împrumută 15 milioane de lei

Agricover Credit prelungește cu Garanti Bank o linie de credit și împrumută 15 milioane de lei

ieri, 07:45

Agricover Credit IFN, divizia de finanțare a grupului Agricover, controlat de omul de afaceri iranian Jabbar Kanani, unul dintre principalii jucători pe piața locală agricolă, a prelungit cu un an o linie de credit de 47 milioane de lei de la Garanti Bank, contractată în 2019. De asemenea, compania a semnat cu banca pentru un credit de 15 milioane de lei.

 • Pegas în 2019: afaceri în declin, pierderea se amplifică
  Pegas în 2019: afaceri în declin, pierderea se amplifică
  ieri, 07:38

  Producătorul local de biciclete Pegas, controlat indirect de antreprenorul Iulian Stanciu, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 10,7 milioane de lei, de la 12,64 milioane de lei în 2018, iar pierderea a urcat cu 7 milioane de lei, la 16,1 milioane de lei, potrivit termene.ro.

 • Holde Agri Invest vrea să ia cu împrumut peste 40 milioane de euro și să cumpere o nouă fermă
  Holde Agri Invest vrea să ia cu împrumut peste 40 milioane de euro și să cumpere o nouă fermă
  ieri, 07:30

  Holde Agri Invest, un holding anunțat în premieră de Profit.ro și lansat cu ținta de a deveni principal jucător în agricultură, pregătește contractarea unor credite și facilități de finanțare în sistem de leasing financiar în sumă totală de peste 38 milioane de euro, fondurile urmând să fie utilizate pentru asigurarea capitalului de lucru, achiziția de echipamente agricole, terenuri, capacități de stocare, modernizări bază, combustibil și altele.

 • Protecția Consumatorului pierde definitiv litigiul cu Vodafone România pe subiectul majorării prețului abonamentelor, pentru că a introdus... tardiv apelul
  Protecția Consumatorului pierde definitiv litigiul cu Vodafone România pe subiectul majorării prețului abonamentelor, pentru că a introdus... tardiv apelul
  ieri, 07:23

  Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a pierdut definitiv un proces cu Vodafone România pe subiectul majorării prețului abonamentelor, după ce Curtea de Apel București a respins, pe motiv de tardivitate, cererea de apel împotriva unei sentințe din noiembrie 2019, prin care Tribunalul București a anulat o amendă aplicată operatorului telecom în primăvara anului trecut. Sancțiunea a precedat ordinul ANPC prin care instituția a blocat aplicarea deciziei de majorare a tarifelor abonamentelor, ordin care a fost însă suspendat de instanță.

 • Compania de software și servicii IT a RCS&RDS, dublare a afacerii în anul II
  Compania de software și servicii IT a RCS&RDS, dublare a afacerii în anul II
  ieri, 07:15

  Digisoft IT, companie de software și servicii IT înființată de RCS&RDS, a obținut în 2019, în al doilea an de activitate, o cifră de afaceri de 6,99 milioane de lei, de la 2,38 milioane de lei în 2018. Profitul net a urcat de la 474.114 lei la 2,48 milioane de lei, conform termene.ro.

 • FOTO O companie georgiană pregătește construcția unui cablu submarin de internet, ce va lega Georgia de România
  FOTO O companie georgiană pregătește construcția unui cablu submarin de internet, ce va lega Georgia de România
  ieri, 07:09

  Compania georgiană Diamond Link Global se pregătește să lanseze lucrările pentru construcția unui cablu submarin de internet ce va lega Georgia de România, proiect evaluat la 35 milioane de dolari.

 • Afacerile Bolt în România, salt puternic
  Afacerile Bolt în România, salt puternic
  ieri, 07:00

  Compana estoniană Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, rivala Uber, a consemnat anul trecut în România o cifră de afaceri de 20,5 milioane de lei, în creștere de patru ori față de 2018. Profitul net a urcat la 279.501 lei, de la 158.484 lei în 2018.

 • Poșta, amendată pentru GDPR. Confidențialitatea privind datele unor clienți ar fi fost compromisă
  Poșta, amendată pentru GDPR. Confidențialitatea privind datele unor clienți ar fi fost compromisă
  ieri, 06:17

  Poșta Română, companie controlată de stat, a fost sancționată cu amendă de 2.000 euro de către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) pentru că nu a luat măsurile tehnice și organizatorice adecvate care să prevină accesul neautorizat la datele cu caracter personal (adrese de e-mail și numere de telefon) pe adresa https://awb.posta-romana.ro, fapt ce a condus la compromiterea confidențialității datelor personale a 81 de persoane vizate.

 • Bătălia greilor avocaturii pe dosarul de miliarde privind tragerea la răspundere a Primăriei Capitalei pentru falimentul RADET
  Bătălia greilor avocaturii pe dosarul de miliarde privind tragerea la răspundere a Primăriei Capitalei pentru falimentul RADET
  ieri, 06:17

  Noul lichidator judiciar al falimentarei RADET, fostul operator al sistemului centralizat de încălzire din București deținut de municipalitate, a organizat selecție de oferte pentru a angaja o casă de avocatură care să reprezinte Regia în procesul intentat în toamna anului trecut de către principalul său creditor, producătorul de energie termică Electrocentrale București (ELCEN) controlat de Ministerul Economiei, în care acesta cere ca toate datoriile RADET, în cuantum de peste 3,8 miliarde lei, să fie imputate Primăriei Capitalei.

 • EXCLUSIV Frații Micula pregătesc prima lor dezvoltare imobiliară din București
  EXCLUSIV Frații Micula pregătesc prima lor dezvoltare imobiliară din București
  ieri, 06:17

  Frații Ioan și Viorel Micula, care dețin producătorul de dulciuri și bere European Drinks & Food, pregătesc prima lor dezvoltare imobiliară, în apropierea Colegiului German Goethe, din centrul Bucureștiului, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.