Povești cu Profit

Google analizează renunțarea la serviciul de știri în Europa, din cauza unei noi legii a copyright-ului negociată în UE

Google analizează renunțarea la serviciul de știri în Europa, din cauza unei noi legii a copyright-ului negociată în UE

ieri, 10:09

Google analizează renunțarea la serviciul News în Europa, din cauza unei noi legi referitoare la copyright negociată de statele Uniunii Europene, relatează Reuters.

 • Jocurile Free to Play au generat venituri de 88 de miliarde de dolari în 2018
  Jocurile Free to Play au generat venituri de 88 de miliarde de dolari în 2018
  ieri, 09:55

  De departe cea mai profitabilă categorie de jocuri, jocurile gratuite dar care oferă tranzacții interne au cumulat anul trecut venituri totale de 88 de miliarde de dolari.

 • Franța ar putea adopta un amendament referitor la verificarea echipamentelor de telecomunicații, vizând Huawei
  Franța ar putea adopta un amendament referitor la verificarea echipamentelor de telecomunicații, vizând Huawei
  ieri, 09:32

  Autoritățile franceze analizează adoptarea unui amendament care să permită agențiilor de securitate și de apărare să verifice retroactiv echipamentele operatorilor de telecomunicații după instalarea acestora, vizând compania chinez Huawei, a relatat luni publicația Les Echos, fără să menționeze sursa informațiilor, transmite Reuters.

 • Facebook testează din nou drone solare
  Facebook testează din nou drone solare
  ieri, 09:22

  Deși anunțase că renunță la ambițiile privind crearea unui sistem de conectare la internet pe baza dronelor, Facebook a reînceput să testeze drone solare, de data aceasta împreună cu un partener.

 • Noul aeroport din Istanbul va înlocui aeroportul Ataturk din 3 martie
  Noul aeroport din Istanbul va înlocui aeroportul Ataturk din 3 martie
  ieri, 08:58

  Aeroportul internațional Ataturk din Istanbul, al cincilea ca mărime din Europa, își va închide porțile pentru zborurile de pasageri începând cu data de 3 martie 2019 și va transfera ștafeta către noul Istanbul Airport, a confirmat luni un purtător de cuvânt al operatorului aeroportuar IGA, transmite EFE.

 • Grevă a sindicatului taximetriștilor, în Barcelona și Madrid
  Grevă a sindicatului taximetriștilor, în Barcelona și Madrid
  ieri, 08:43

  Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei că sindicatele taximetriștilor au anunțat declanșarea unei greve generale pe termen nelimitat și blocarea mai multor artere de circulație în Madrid. De asemenea, este grevă a taximetriștilor și în Barcelona.

 • Încrederea rușilor în Putin a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii 13 ani
  Încrederea rușilor în Putin a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii 13 ani
  ieri, 08:25

  Încrederea publică în președintele rus Vladimir Putin a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii 13 ani, conform unui sondaj de opinie al statului, scrie Reuters.

 • ANCOM propune retragerea obligațiilor Telekom de pe piața de tranzit național
  ANCOM propune retragerea obligațiilor Telekom de pe piața de tranzit național
  ieri, 08:17

  Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a anunțat, luni, că supune consultării publice rezultatele procesului de revizuire a pieței de gros a serviciilor de tranzit al apelurilor în rețele publice de telefonie, pe care Telekom Communications Romania deținea putere semnificativă, conform unui analize din anul 2013.

 • PREMIERĂ BMW a făcut pasul: ajunge la 75% în compania mixtă deținută în China cu Brilliance. Prima companie non-chineză devenită majoritară într-un joint venture chinez
  PREMIERĂ BMW a făcut pasul: ajunge la 75% în compania mixtă deținută în China cu Brilliance. Prima companie non-chineză devenită majoritară într-un joint venture chinez
  ieri, 08:09

  BMW anunță finalizarea procesului de achiziție pentru un pachet de 25% din acțiunile BMW Brilliance Automotive Ltd. din China, în urma aprobării în adunarea generală a acționarilor a tranzacției. În consecință, compania germană ajunge la 75% din BBA, fiind prima companie auto non-chineză care devine majoritară într-un joint venture chinez.

 • Inteligența artificială prinde viteză în real estate
  Inteligența artificială prinde viteză în real estate
  ieri, 08:00

  În primăvara lui 2016, publicația americană de real estate Inman News a realizat un experiment interesant, care se referea la punerea în legătură a trei potențiali cumpărători cu trei brokeri imobiliari umani, la concurență cu un chatbot aparținând companiei de imobiliare Creed Smith. De fiecare dată, chatbot-ul a oferit recomandări mai adecvate, într-un timp mai scurt. Experimentul dovedește că unul din business-urile în care inteligența artificială (AI) se răspândește foarte repede e, mai greu de presupus la prima vedere, tranzacțiile imobiliare.