Povești cu Profit

DS Smith, cu investiții substanțiale în România - cumpărată de un rival american

DS Smith, cu investiții substanțiale în România - cumpărată de un rival american

astăzi, 14:47

DS Smith Packaging, furnizor britanic de soluții de ambalare sustenabile, cu investiții substanțiale în România, va fi cumpărat de rivalul american International Paper, într-o tranzacție de 5,8 miliarde de lire sterline.

  • Grecia lansează o primă de vacanță pentru turiștii care au fugit de incendiile din iulie. Câți bani sunt dați și cine primește
    Grecia lansează o primă de vacanță pentru turiștii care au fugit de incendiile din iulie. Câți bani sunt dați și cine primește
    astăzi, 14:19

    Turiștii care au fost nevoiți să evacueze hotelurile din Rodos în iulie anul trecut, când insula a fost afectată de incendii devastatoare, ar putea primi compensații dacă doresc să se cazeze din nou pe insula grecească, informează La Repubblica. Acest lucru a fost anunțat de Ministerul grec al Turismului.

  • Mai bine de jumătate de milion de conturi Roku au fost sparte de hackeri
    Mai bine de jumătate de milion de conturi Roku au fost sparte de hackeri
    astăzi, 13:53

    Roku anunță că, în urma unui nou incident de securitate, hackerii au reușit să compromită peste jumătate de milion de conturi și, în unele cazuri, chiar să cheltuiască banii utilizatorilor.

  • Focus 18 urcă Prima TV în audiențe
    Focus 18 urcă Prima TV în audiențe
    astăzi, 13:17

    Seara de luni, 15 aprilie, a plasat Prima TV pe locul IV în audiențe, în intervalul 18.00-19.00. Timp de o oră, știrile Focus 18, prezentate de Andreea Berecleanu, au ținut telespectatorii în fața micului ecran. În rândul publicului național, 21-59, Prima TV a avut, potrivit datelor Kantar Media, 0,89 puncte de rating și o cotă de piață de 5,84%.

  • Un nou operator aerian anunță zboruri de pe Aeroportul Brașov
    Un nou operator aerian anunță zboruri de pe Aeroportul Brașov
    astăzi, 13:16

    Consiliul Județean Brașov anunță că operatorul aerian Fly Lili va zbura, din 15 iunie, către München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic și Istanbul, de pe Aeroportul Brașov. Alte zboruri vor fi lansate în iulie, dar și la final de an.

  • Creativ Interior: O Decadă de Excelență în Designul Interior
    Creativ Interior: O Decadă de Excelență în Designul Interior
    astăzi, 13:12

    Cu o experiență vastă de peste un deceniu și o mulțime de proiecte de succes finalizate, Creativ Interior s-a impus ca o prezență remarcabilă în lumea designului interior. Fondat de arhitectul de interior Octavian Roman și de Natalia Berezovskaia (foto), studioul aduce în proiectele sale peste un deceniu de experiență și o vastă expertiză. Cu o echipă dedicată și talentată, Creativ Interior este pregătit să răspundă celor mai exigente cerințe ale clienților săi.

  • Cursul valutar anunțat de BNR. Nou record pentru aur
    Cursul valutar anunțat de BNR. Nou record pentru aur
    astăzi, 13:00

    Banca Națională a României (BNR) a anunțat marți un curs de referință de 4,9763 lei pentru un euro, de la un curs de 4,9737 lei înregistrat luni.

  • Autostrada București-Pitești va intra în reparații pe anumite porțiuni
    Autostrada București-Pitești va intra în reparații pe anumite porțiuni
    astăzi, 12:54

    Autostrada București-Pitești va intra în reparații pe anumite porțiuni, în zona județelor Giurgiu, Dâmbovița și Argeș.

  • Crește nemulțumirea față de supraturism în Spania
    Crește nemulțumirea față de supraturism în Spania
    astăzi, 12:49

    Din insulele Baleare și până în Canare, din Barcelona până la Malaga, manifestațiile ostile supraturismului se înmulțesc în Spania, a doua mare destinație turistică mondială, obligând autoritățile să încerce să concilieze bunăstarea locuitorilor cu un sector economic crucial, transmite AFP.

  • Idee repusă pe masă: Taxă specială, acum de 1 euro pentru toți pasagerii care aterizează pe aeroporturile din România, pentru un fond de garantare a vacanțelor turiștilor
    Idee repusă pe masă: Taxă specială, acum de 1 euro pentru toți pasagerii care aterizează pe aeroporturile din România, pentru un fond de garantare a vacanțelor turiștilor
    astăzi, 12:47

    Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), acum cu un nou președinte, respectiv Alin Burcea, proprietarul agenției de turism Paralela 45, reia ideea de introducere a unei taxe speciale, care să garanteze biletele clienților în caz de faliment al unei companii de transport aerian. Burcea a fost cel care a militat și anterior pentru o taxă specială având această destinație, tot ca șef ANAT.