123Credit și Cătălin Vlăduț încep sesiunile de educație financiară în comunitățile online

123Credit și Cătălin Vlăduț încep sesiunile de educație financiară în comunitățile online
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 20 feb 2024

123Credit și Cătălin Vlăduț încep sesiunile de educație financiară, în primul episod despre refinanțări și rambursări anticipate, pe grupul de facebook Buget de familie, una dintre cele mai mari comunități din România, care pune la dispoziția membrilor săi oferte speciale de bunuri și servicii, ponturi de economisire, reguli de buget și educație financiară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cătălin Vlăduț este la rândul lui inițiatorul și administratorul grupului de educație financiară ”Totul despre creditele ipotecare” și  nu este la prima experiență de predare.  Pe lângă cursurile susținute online și offline cu grupuri mai mici sau mai mari de persoane, înclinația către educație pornește chiar înainte de a îmbrățișa profesia de broker de credite ipotecare, el fiind la baza profesor de limba română și a activat câțiva ani de zile învățământ.

”În meseria mea nu este despre câte credite acorzi sau câți clienți ai. Ci despre modul în care te preocupă cazul fiecărui client în parte. Observ zilnic că foarte mulți oameni nu cunosc noțiuni elementare ale creditării, și totuși decid să semneze un contract cu banca pe 30 de ani. Așa că în urmă cu 2 ani, am decis împreună cu Ionuț să facem mai mult pentru comunitate și să împărtășim din cunoașterea pe care o avem și altora, într-o forma educativă și non-comercială. Așa a luat naștere grupul de facebook Totul Despre Creditele ipotecare și iată că azi  împărtășim aceste informații într-o comunitate și mai mare, de peste 80,000 de membri” – spune  Catalin Vladut.

Unul dintre susținătorii activi al programelor de educație financiară este Ionuț Verzea, director național al rețelei de brokeri 123Credit, cel care a descoperit în Cătălin Vlăduț potențialul de a clădi programe de educație dincolo de catedra de limba română, ajutându-l să devină unul dintre cei mai dedicați specialiști de creditare ipotecară din România.

“Ce remarcă oamenii despre  Cătălin este atenția deosebită în a oferi informații clare și concise celor care l-au apelat, să îi ajute să înțeleagă mai bine ce înseamnă creditul, procesul de creditare și implicațiile contractului. Din această dorință a lui de a împărtăși informația au luat naștere aceste proiecte, iar acum Cătălin își trăiește visul de a educa și oferi informații gratuite, dar valoroase, miilor de oameni din aceste comunități”  spune Ionuț Verzea – colegul lui Cătălin și co-administrator al comunității Totul despre Creditele ipotecare.

”Încă de  la prima discuție, Cătălin a fost ferm în a ne solicita două ”beneficii”, dacă le putem numi astfel:

1. Să îi dăm acces la tehnologie care să îl ajute să ”consulte” clienții mai eficient și în acest sens suntem primii brokeri de credit care am integrat într-o platformă digitală verificare ANAF și a Biroului de credit din câteva click-uri, fiind gratuite pentru clienți, dar contând ca resurse valoroase pe care un specialist de-al nostru să le aibă la dispoziție, atunci când trebuie să ofere răspunsuri certe și rapide clienților în 2024. Iar Cătălin e unul dintre specialiștii noștri de top.

2.  Să-l ajutăm cu tehnologia necesară să poată susține sesiuni de educație financiară gratuită și clienților. Așa că nu putem decât să fim mândri că îl susținem pe Cătălin într-un asemenea demers, cu suportul departamentelor noastre , într-un program de educație financiară inedit și ușor digerabil”  spune Sebastian Piu, Co-fondator al platformei de creditare 123Credit.ro

În perioada următoare planul 123Credit este de a extinde sesiunile de educație financiară și în mediul offline prin susținerea de cursuri de creditare în cadrul companiilor partenere din toată țara.

“Grupul a fost creat acum 4 ani cu scopul de a aduce împreună, în primul rând, femei care să-și împărtășească  ideile și problemele legate de buget și bani, dar dintr-o perspectivă simplă, cu termeni ușor de înțeles.
Scopul meu când am început să împărtășesc experiența mea legată de ponturi de economisire, bani și investiții a fost să pun bazele unei educații financiare. Există grupuri și comunități despre investiții, dar nu și grupuri care să pună bazele educației financiare, iar femeile au din ce în ce mai multă nevoie de a-și administra banii cât mai bine.

Astfel, grupul are acum 83 000 de membrii, dintre care 91 % sunt femei, unde împărtășim zilnic ponturi de economisire, oferte, cum să ne organizăm banii și primii pași în investiții, iar cursurile pe care Cătălin Vlăduț urmează să le deruleze în comunitatea Buget de familie sunt o continuare a planurilor noastre de a facilita accesul, în termeni ușor de înțeles, la educație financiară la cel mai înalt nivel“ Ioana Mărgineanu, administrator al grupului Buget de familie.

Sesiunea online de educație financiar-bancară va avea loc Duminică, 25 februarie, ora 20.00 și va fi difuzată live în grupul Buget de Familie. Prima temă abordată va fi “Refinanțări și rambursări anticipate”, unde participanții vor fi învățați cum să economisească sume importante din bugetul familiei și să gestioneze plata ratelor bancare într-un mod cât mai avantajos pentru ei. Sesiunea va avea și o secțiune de întrebări și răspunsuri, astfel fiecare participant va putea adresa întrebări la care să primească răspunsuri avizate de la specialiști din industrie.

Articol susținut de 123credit.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
123credit
facebook