Accacia Produse hoteliere

Accacia Produse hoteliere
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 12 iul 2019

Compania Accacia a fost înființată în 2004 iar, din 2011, conducerea societății a decis diversificarea activității, în urma unui studiu de piață de 8 luni, și implicarea în alt domeniu, anume cel hotelier.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Așadar, experiența noastră în această arie a început cu dotarea completă a Hotelului Grand 4*–Tg. Mureș și a Hotelului Marshal Garden 5*- București și a urmat cu începerea relațiilor comerciale cu lanțuri hoteliere, dar și cu unități de cazare independente de la 2 la 5 stele, pentru că am stabilit că nu refuzăm niciun client, indiferent de mărimea lui. De asemenea, portofoliului de clienți menționați am adăugat și clinici medicale, centre SPA și săli de evenimente.

Accacia Produse hoteliere

”Ne-am făcut un obicei din a nu refuza niciun client, indiferent de provocare.”
Anca Vacarencu, Managing Partner

Astfel, cu o echipa experimentată și care este în permanență alături de clienți oferindu-le sugestii și consultanță de specialitate în luarea deciziilor de achiziție conform nevoilor, conceptului și puterii de cumpărare, reușim cu succes să coordonăm proiecte începând cu cele mai mici unități de cazare până la proiecte la cheie cu produse din categoriile OS&E (echipamente și produse că uscătoare par, fiare/mese de călcat, prosoape, lenjerii, veselă) și FF&E (mobilier, obiecte de iluminat, mochetă și decorațiuni).

Produsele cosmetice pe care le furnizăm unităților de cazare, reprezentate de cele 3 game ACCACIA, NATURĂ și SUNSHINE, sunt toate fabricate în România, la standarde europene de calitate,  sub mărcile proprii înregistrate, iar pentru celelalte categorii – produse și echipamente pentru curățenie, saltele și ansamble de pat, mobilier pentru camera de hotel și restaurante – colaborăm cu furnizori externi de prestigiu în dotări hoteliere.

Participând în calitate de expozant sau vizitator la manifestații interne și internaționale de profil, urmărim tendințele din domeniu și apoi decidem ce categorii de produse să adăugăm, astfel încât să venim în întâmpinarea nevoilor clienților.

De ce ACCACIA ? SERIOZITATEA și RAPIDITATEA cu care răspundem solicitărilor și, nu în ultimul rând, RESPECTAREA TERMENELOR  de LIVRARE sunt calitățile cu care ne mândrim și care ne sunt recunoscute de clienți care achiziționează de la noi de când am început activitatea. 

Așadar, vă așteptăm cu drag să descoperiți Universul ACCACIA: www.accacia.ro !

Accacia Produse hoteliere

Accacia Produse hoteliere

viewscnt
Afla mai multe despre
accacia
hotelier