Acțiunile ROCA Industry intră astăzi pe bursă

Acțiunile ROCA Industry intră astăzi pe bursă
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 27 ian 2022

ROCA Industry, holding lansat recent și reunind toate companiile de construcții din portofoliul ROCA Investments, se listează astăzi pe piața AeRO de la BVB, după închiderea plasamentului privat pentru acțiunile sale și atragerea sumei de 50 de milioane de lei de la investitori. 

Urmărește-ne și pe Google News

ROCA Industry (ROC1) cuprinde companiile BICO Industries, producător de plasă din fibră de sticlă și armături din fibră de sticlă, și Sarcom, producător de vopsele și lacuri din România.

Holdingul își propune ca în următorii trei ani, prin dezvoltare organică și consolidări M&A cu alte firme din același domeniu, să aibă în componența sa 10-12 companii complementare. În ceea ce privește criteriile de selecție, companiile avute în vedere trebuie să fie antreprenoriale, cu o cifră de afaceri de peste 40-50 milioane de lei și un procent al EBITDA de 15-20%.

EXCLUSIV GALERIE FOTO Topul celor mai scumpe locuințe vândute anul trecut în București CITEȘTE ȘI EXCLUSIV GALERIE FOTO Topul celor mai scumpe locuințe vândute anul trecut în București

În cadrul plasamentului privat realizat în decembrie, un total de 4.500.000 de acțiuni au fost vândute investitorilor la prețul de 10 lei pe acțiune. 120 investitori individuali și profesioniști au participat la plasament. Oferta s-a închis anticipat pe 16 decembrie și a fost suprasubscrisă, investitorii plasând ordine în valoare totală de 49.962.120 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
roca industry
bursa
bvb