Activele nete ale fondurilor de investiții au crescut

Activele nete ale fondurilor de investiții au crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mar 2023

Activele nete ale fondurilor deschise de investiții locale s-au situat la o valoare de aproximativ 15 miliarde lei în luna ianuarie, în creștere cu 0,67% comparativ cu luna precedentă, potrivit unui raport al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

La finalul lunii ianuarie 2023, activele nete aferente tuturor categoriilor de fonduri deschise de investiții au crescut comparativ cu luna precedentă (cu excepția categoriei "alte fonduri"), scrie Agerpres.

Plăcinta dobrogeană este românească. După doi ani de dispute, România câștigă în fața Bulgariei CITEȘTE ȘI Plăcinta dobrogeană este românească. După doi ani de dispute, România câștigă în fața Bulgariei

Astfel, fondurile deschise de obligațiuni și instrumente cu venit fix dețineau cea mai mare pondere în total active nete aferente fondurilor deschise de investiții (circa 54%), iar categoria "alte fonduri" deținea o cotă de piață de aproximativ 20%.

viewscnt
Afla mai multe despre
fonduri
bani