Administrația Porturilor Dunării Maritime SA Galați și-a planificat investiții de 10,5 milioane lei

Administrația Porturilor Dunării Maritime SA Galați și-a planificat investiții de 10,5 milioane lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mar 2018

Compania Națională ”Administrația Porturilor Dunării Maritime” SA Galați estimează pentru acest an venituri totale de 17,8 milioane lei și și-a planificat investiții în sumă de 10,5 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri și cheltuieli publicat de acționarul majoritar, Ministerul Transporturilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania și-a bugetat totodat un profit net de 538.000 lei pentru acest an,, scrie News.ro.

Comparativ, potrivit bugetului rectificat pentru anul 2017, Administrația Porturilor Dunării Maritime SA Galați estima pentru anul trecut venituri totale de 17,75 milioane lei și un profit net de 1,04 milioane lei.

Profitul net al OTP Bank România a crescut cu peste 80% CITEȘTE ȘI Profitul net al OTP Bank România a crescut cu peste 80%

Cheltuielile totale pentru acest an sunt preconizate la 17 milioane lei. Cheltuielile de natură salarială au fost majorate la 7,26 milioane lei, ”ca urmare a reîntregirii acestora, pentru întregul an 2018, determinate ca urmare a acordării unor creșteri salariale în anul 2017 și a modificărilor legislative privind contribuțiile sociale obligatorii”, arată proiect de act normativ.

Compania are aproximativ 160 de angajați. Câștigul mediu lunar pe salariat determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială a fost stabilit la 3.617 lei.

Administrația Porturilor Dunării Maritime SA Galați a fost fondată în 1991 și administrează porturile situate pe sectorul românesc fluvio-maritim al Dunării.

Compania gestionează întreaga infrastructură portuară situată pe Dunarea maritimă, respectiv terenuri portuare și fronturi de acostare a navelor, incluzând porturile Galați, Brăila, Tulcea, Hârșova, Isaccea, Mahmudia și brațele secundare Macin, Chilia și Sf. Gheorghe.

viewscnt
Afla mai multe despre
galati
port