Daniela Lulache, fosta șefă a Nuclearelectrica, a fost numită în conducerea Agenției pentru Energie Nucleară a OECD

Daniela Lulache, fosta șefă a Nuclearelectrica, a fost numită în conducerea Agenției pentru Energie Nucleară a OECD

Sursa foto: News.ro

Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2018

Daniela Lulache, fost director general al producătorului de energie Nuclearelectrica, a fost numită Head of policy and coordination la Agenția pentru Energie Nucleară (NEA) a Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aceasta a declarat vineri pentru News.ro că abia a preluat acest post, în urma unui proces de recrutare, fără a da și alte detalii, scrie News.ro.

Daniela Lulache s-a născut la 25 august 1967 și este economist, absolvent al Academiei de Studii Economice din București.

Cluj-Napoca, în topul orașelor europene unde este cel mai ușor să găsești un loc de muncă CITEȘTE ȘI Cluj-Napoca, în topul orașelor europene unde este cel mai ușor să găsești un loc de muncă

Lulache a condus timp de patru ani, până în vara anului trecut, compania de stat Nuclearelectrica, care operează centrala nucleară din Cernavodă.

De asemenea, între mai 2012 și mai 2013 a fost consilier al viceguvernatorului BNR, iar în perioada martie 2006 - decembrie 2009 a fost director general al Fondului Proprietatea.

Anterior, între ianuarie 2005 și martie 2006 a fost director al Direcției de restructurare și recuperare credite al Raiffeisen Bank.

viewscnt
Afla mai multe despre
daniela lulache
nuclearelectrica
nea