Afacerea de familie care vinde piatră naturală online intră pe piața de franciză

Afacerea de familie care vinde piatră naturală online intră pe piața de franciză

Soții Mariana și Sergiu Brădescu-Constantinescu

scris 7 nov 2018

Firma care operează magazinul online de piatră naturală piatraonline.ro, deținută de soții Mariana și Sergiu Brădescu-Constantinescu, intră pe piața de franciză, dorind să creeze astfel o rețea de magazine sub acest brand. 

"Predăm ștafeta celor care vor să înceapă un proiect în domeniul construcțiilor și al amenajărilor interioare, printr-un transfer complet de know-how", este mesajul companiei.

Pe piață din 2007, firma importă piatră naturală din Turcia, Egipt, India, Brazilia, China, Spania, Bulgaria.

Tranzacție: Bitdefender cumpără o companie olandeză. Prima achiziție legată de tehnologie în cei 17 ani de activitate ai Bitdefender UPDATE Bitdefender confirmă informațiile Profit.ro CITEȘTE ȘI Tranzacție: Bitdefender cumpără o companie olandeză. Prima achiziție legată de tehnologie în cei 17 ani de activitate ai Bitdefender UPDATE Bitdefender confirmă informațiile Profit.ro

Anul trecut a încheiat cu o cifră de afaceri de aproape 24 milioane lei, cea mai mare de la înființare, și un profit de 1,2 milioane lei.

 

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
piatra online
joburi