Afacerea de familie care vinde piatră naturală online intră pe piața de franciză

Afacerea de familie care vinde piatră naturală online intră pe piața de franciză

Soții Mariana și Sergiu Brădescu-Constantinescu

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 7 nov 2018

Firma care operează magazinul online de piatră naturală piatraonline.ro, deținută de soții Mariana și Sergiu Brădescu-Constantinescu, intră pe piața de franciză, dorind să creeze astfel o rețea de magazine sub acest brand. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

"Predăm ștafeta celor care vor să înceapă un proiect în domeniul construcțiilor și al amenajărilor interioare, printr-un transfer complet de know-how", este mesajul companiei.

Pe piață din 2007, firma importă piatră naturală din Turcia, Egipt, India, Brazilia, China, Spania, Bulgaria.

Tranzacție: Bitdefender cumpără o companie olandeză. Prima achiziție legată de tehnologie în cei 17 ani de activitate ai Bitdefender UPDATE Bitdefender confirmă informațiile Profit.ro CITEȘTE ȘI Tranzacție: Bitdefender cumpără o companie olandeză. Prima achiziție legată de tehnologie în cei 17 ani de activitate ai Bitdefender UPDATE Bitdefender confirmă informațiile Profit.ro

Anul trecut a încheiat cu o cifră de afaceri de aproape 24 milioane lei, cea mai mare de la înființare, și un profit de 1,2 milioane lei.

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
piatra online
joburi