Afaceri cu 324% mai mari pentru eduKiwi

Afaceri cu 324% mai mari pentru eduKiwi

Doru Pelivan, CEO și fondator eduKiwi

Profit.ro
Profit.ro
scris 26 ian 2023

Platforma de educație online eduKiwi a înregistrat în anul 2022 o creștere de 324% a cifrei de afaceri până la 5,71 milioane de euro, în comparație cu nivelul de 1,76 milioane de euro în 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Numărul total al clienților eduKiwi a crescut în ultimul an cu 10% și a ajuns la finele anului 2022 la 79.911 de clienți activi. Compania a lansat anul trecut șase programe noi.

CONFIRMARE LPP deschide în România primul său centru extern de distribuție. După retragerea din Rusia, regiuni din vestul și sudul Europei au devenit vectorii de dezvoltare ai companiei CITEȘTE ȘI CONFIRMARE LPP deschide în România primul său centru extern de distribuție. După retragerea din Rusia, regiuni din vestul și sudul Europei au devenit vectorii de dezvoltare ai companiei

Creșterea înregistrată în 2022 a venit în mod natural după ce am îmbunătățit toate programele educaționale și am crescut astfel rata de succes a cursurilor. De asemenea, am adăugat cursuri noi în portofoliu și am lansat eduKiwi School", a declarat Doru Pelivan, CEO și fondator eduKiwi.

Echipa s-a mărit de aproape șase ori în anul 2022 și a ajuns la 238 de persoane, în comparație cu 48 de persoane în 2021.

Co-fondatorii eduKiwi School sunt Doru Pelivan și Mihai Pegulescu. Doru Pelivan a dezvoltat proiecte în domenii precum wellness, construcții, marketing online și eLearning. Mihai Pegulescu a lansat proiecte proprii în domeniul ospitalității, a restaurantelor și evenimentelor din Timișoara. De asemenea, în ultimii trei ani s-a specializat pe zona de dezvoltare de aplicații și tehnologii web.

viewscnt
Afla mai multe despre
edukiwi
educație online