Grupul eMAG își consolidează echipa de management

Grupul eMAG își consolidează echipa de management

Tudor Mihăilescu

Profit.ro
Profit.ro
scris 26 ian 2023

Pe fondul dezvoltării accelerate a unor noi verticale de business, Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Tudor Mihăilescu în poziția de Chief Operating Officer (COO).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Din acest rol, Tudor Mihăilescu va lucra alături de echipele de leadership din fiecare companie în vederea implementării strategiei pe termen lung a grupului și a execuției planului de investiții care se ridică la peste 2,2 miliarde de lei în următorii doi ani astfel încât să răspundă cât mai bine tuturor nevoilor clienților care caută modalități inteligente de shopping prin care să economisească timp și bani. 

FOTO Primark, cu record de Crăciun, laudă vânzarea din România și pregătește un nou magazin CITEȘTE ȘI FOTO Primark, cu record de Crăciun, laudă vânzarea din România și pregătește un nou magazin

Tudor Mihailescu se va concentra astfel cu precădere asupra creșterii companiilor mai tinere din grupul eMAG: Tazz, Fashion Days, Freshful, Flip sau Atlas, dar și a companiilor care fac parte din portofoliul grupului de mai mulți ani, precum PC Garage.

„În ultimii ani, am lansat servicii și linii noi de business pentru a răspunde noilor obiceiuri de consum ale românilor. Aceștia prețuiesc timpul și planificarea corectă și previzibilă a cheltuielilor și astfel apreciază și folosesc din ce în ce mai mult soluțiile de smart shopping pe care doar în ecommerce le găsesc. Aveam nevoie de cineva care sa dezvolte sinergii între toate aceste soluții pe care le punem la dispoziție cu ajutorul tehnologiei și inovației. Tudor a fost alături de noi în acești ultimi ani în care ne-am dezvoltat accelerat și am pus bazele Tazz sau Freshful și cunoaște toate fațetele business-ului astfel încât înțelege în profunzime ce le unește și prin ce putem oferi valoare adăugată clienților noștri. În același timp, doresc să îl felicit și să îi urez totodată bun venit în echipa eMAG lui Dragoș Ion, care preia rolul de Group CFO. Sunt convins că vom beneficia cu toții de pe urma experienței sale bogate în companii de top din România și din afara ei și vom construi lucruri care contează pentru clienții noștri,” a declarat Tudor Manea CEO eMAG.

Tudor Mihăilescu s-a alăturat eMAG în 2019, într-o perioadă de expansiune și investiții materiale, din poziția de Group Chief Financial Officer. Anterior el a fost Chief Financial Officer pentru Procter & Gamble South East Europe, de unde s-a ocupat si de coordonarea zonei de Business. Între 2010 și 2013 el a lucrat la sediul Procter & Gamble din Geneva, Elveția. Tudor este licențiat în Finanțe-Bănci la Academia de Studii Economice București. 

Dragoș Ion are experiență de aproape 20 de ani în industria bunurilor de larg consum, servicii financiare sau auto, atât în România cât și în alte țări (în Europa Centrală și de Est, Irlanda, Nigeria). Dragoș a coordonat de-a lungul carierei echipe multiculturale și proiecte complexe inclusiv în zona de change management, iar înainte de a se alătura Grupului eMAG a lucrat pentru Coca-Cola Hellenic Bottling Company timp de peste 12 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
tudor mihăilescu