AFI Europe a primit autorizația de construcție pentru AFI City, primul proiect rezidențial din România al companiei

AFI Europe a primit autorizația de construcție pentru AFI City, primul proiect rezidențial din România al companiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2018

AFI Europe România a primit autorizația de construcție pentru a începe lucrările la AFI City, primul proiect rezidențial pe care compania îl dezvoltă în România, dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri pătrați din Bucureștii Noi, lucrările pentru prima fază fiind pogramate să înceapă în următoarele două luni.   

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Prima etapă a proiectului va cuprinde 190 de apartamente, deservite de 228 de locuri de parcare supraterane.

„Ne-am extins activitatea pe piața din România prin dezvoltarea primului nostru proiect rezidențial în București. În prezent, construim 1.000 de apartamente în Belgrad, Cracovia, Riga și Praga”, spune David Hay, CEO AFI Europe România.

Fost șef al Bursei, cooptat în conducerea administrativă a Sphera Franchise Group, operatorul Pizza Hut și KFC CITEȘTE ȘI Fost șef al Bursei, cooptat în conducerea administrativă a Sphera Franchise Group, operatorul Pizza Hut și KFC

Portofoliul AFI Europe include centre comerciale și proprietăți de retail, parcuri de business și dezvoltări rezidențiale de mare amploare și dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria și Letonia.

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat și gestionează “AFI Cotroceni”.

În octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploiești, în urma unei investiții de peste 50 de milioane de euro.

AFI Europe România a dezvoltat AFI Park, care oferă 70.000 metri pătrați de spații de birouri.

În prezent, AFI Europe România dezvoltă în centrul orașului Brașov proiectul AFI Brașov, care include un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 de metri pătrați și două clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 25.000 de metri pătrați.

Pe segmentul de birouri, AFI România are în dezvoltare AFI TECH PARK, un parc de business de clasa A cu o suprafață închiriabilă de 56.000 de metri pătrați, aflat în apropierea hotelului J.W. Marriott și a Parlamentului României. 

De asemenea, AFI Europe România va începe în viitorul apropiat dezvoltarea unui parc de retail care va fi construit pe un teren de 80.000 de metri pătrați din Arad, a cărui ancoră va fi un hypermarket și un magazin tip „DYI”.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi europe
afi city
blocuri
apartamente