2 noi produse marca Ameropa Grains

2 noi produse marca Ameropa Grains
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 27 feb 2019

Amer 6.3 și Amer Micro sunt două produse dedicate performanței în agricultură, care poartă semnătura Ameropa Grains, compania cu unul dintre cele mai ample portofolii de clienți, din România, în spectrul comerțului cu cereale și al distribuției de inputuri. 

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

 În anul 2016, Ameropa Grains a inițiat împreună cu specialiștii din cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie și Protecția Mediului-ICPA București, un proiect  de cercetare și testare bazat pe utilizarea în tehnologiile actuale agricole, a aminoacizilor de origine animală. 

Astfel, după o muncă asiduă în teren, nenumărate testări în laborator a conținutului de substanțe active din compoziția produselor și în final, rezultatele  performanțe din punct de vedere tehnologic și productiv, toate cele de mai sus au rezidat în obținerea omologării pe teritoriul României a produselor amintite,  că RO ÎNGRĂȘĂMÂNT, în anul 2018. 

Amer 6.3 și Amer Micro, noile produse marca Ameropa, sunt utilizate la culturile de porumb, cereale, rapiță și floarea soarelui. 

Amer 6.3 și Amer Micro-aminoacizi de origine animală – se produc prin procesul de hidroliză, astfel obținându-se aminoacizi liberi și peptide . 

Diferența dintre aminoacizii de origine animală și cea vegetală constă în reducerea substanțială a timpului de absorbție de către plante a tuturor microelementelor și a macroelementelor.

Astfel,  prin utilizarea  acestor două noi produse marca Ameropa,  timpul de absorbție se reduce la numai 2 ore față de 15 zile  în cazul în care s-ar aplică aminoacizi de origine vegetală.
 
Prin folosirea produselor Amer 6.3 sau Amer Micro se reduce stresul la nivelul plantelor, generat de îngheț-dezgheț, baltiri, temperaturi ridicate coroborate cu secetă pedologică etc. permițând acestora să crească și să se dezvolte normal, cu un ridicat potențial calitativ și cantitativ.

Produsele companiei Ameropa Grains vin în sprijinul tuturor fermierilor români pentru ca aceștia să poată duce la bun sfârșit culturi care să genereze producții ridicate și calitative,  cu un conținut extrem de redus de nitrați (nitriți, nitrozamine).

 Aceste produse stimulează totodată nutriția și fertilitatea solului, cresc toleranța la condiții climatice extreme, potențează activarea enzimelor și, nu în ultimul rând, produsele au efect și de surfactant. 

 “Produsele Amer 6.3 și Amer Micro sunt încă o dovadă că Ameropa Grains are un rol activ și o preocupare implicită în relația comercială cu fermierii, prin faptul că le oferă soluții excelente către performanță! Ameropa Grains este un sprijin real și onest al tuturor agricultorilor din România, prin muncă în echipă agricultura românească putând să-și atingă potențialul maxim calitativ și cantitativ!”, a declarat Directorul General Ameropa Grains, Constantin Vasile. 

viewscnt
Afla mai multe despre
amer 6.3
amer micro
ameropa