Agroland se extinde

Agroland se extinde
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 nov 2021

Grupul Agroland intră pe piața din Balș, prin deschiderea primului magazin din oraș, în urma unei investiții de 150.000 euro, în care nu sunt incluse stocurile de marfă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Agroland MEGA Balș este situat în centrul orașului, în incinta Joy Retail Parc, singurul parc comercial din oraș. Acesta este cel de-al 11-lea magazin MEGA inaugurat de Agroland, în 2021. Reprezentanții rețelei Agroland au în plan ca, până la sfârșitului acestui an, să mai deschidă un magazin Agroland MEGA, în Bârlad (jud. Vaslui).

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

„Ne doream de mai mult timp să deschidem un magazin cu suprafață mare și acum ni s-a oferit oportunitatea. Am convingerea că locuitorii din Balș și împrejurimi vor adopta foarte rapid conceptul Pet & Garden, pe care ne concentrăm acum, la fel cum s-a întâmplat și în cazul celorlalte magazine MEGA pe care le-am deschis anul acesta. Acest concept este cel mai dinamic în Europa de Vest, la nivelul retailului specializat, iar obiectivul nostru este ca, până la finele lui 2022, să atingem numărul de 30 de magazine MEGA deschise, iar astfel să devenim cel mai important jucător din regiune”, spune Horia Cardoș, fondator și director general al Agroland: 

Fondatorul celei mai extinse rețele de retail agricol din România consideră că gamele destinate animalelor de companie și grădinăritului se vor menține la același nivel și în ultimul trimestru din 2021, nefiind afectate de restricțiile generate de pandemie. „Anul acesta a fost foarte bun din punct de vedere al prețului cerealelor și al producției și văd cu bucurie că micii fermieri și antreprenorii români din agribusiness sunt tot mai dedicați afacerilor lor”, a mai punctat Horia Cardoș.

Conceptul Agroland MEGA, lansat în 2017, și se referă la magazine specializate, cu produse dedicate grădinăritului, îngrijirii animalelor de companie și hobby farming-ului, având o suprafață mai mare cu 300% decât magazinele Agroland tradiționale.

Cele mai comune înșelătorii la care sunt expuse companiile CITEȘTE ȘI Cele mai comune înșelătorii la care sunt expuse companiile

Agroland este cea mai mare rețea de magazine cu produse pentru gardening, pet care și hobby farming din România, are capital 100% românesc și a fost fondată în 1997, la Timișoara, de către antreprenorul Horia Cardoș. În prezent, rețeaua Agroland are peste 250 de magazine, localizate în 29 de județe, și circa 2,2 milioane de clienți an. 

Grupul Agroland a înregistrat o cifră de afaceri de 38,4 milioane de euro, la finele lui 2020, și are peste 300 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
agroland
magazin