Amenzi pentru comercianții care își prezentau legume și fructe din import ca fiind de origine autohtonă

Amenzi pentru comercianții care își prezentau legume și fructe din import ca fiind de origine autohtonă
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 aug 2019

Inspectorii Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) au sancționat cu 123.500 de lei și 118 avertismente operatori economici care comercializau legume și fructe din import ca fiind produse de origine autohtonă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De asemenea, aceștia verifică atestatele de producător pentru persoanele fizice existente în piață și asigură, împreună cu administrațiile piețelor, spațiul de comercializare distinct și semnalizat pentru produsele acestora, scrie Agerpres.

Uniunea Europeană va opri importurile de cireșe și alte fructe din Canada CITEȘTE ȘI Uniunea Europeană va opri importurile de cireșe și alte fructe din Canada

Reprezentanții MADR susțin că toate legumele și fructele autohtone comercializate în piețele agroalimentare de către producătorii autohtoni persoane fizice și în hypermarket-uri de către cooperativele sau grupurile de producători din domeniul legume-fructe sunt sigure pentru consumatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
fructe
legume