Avicola Focșani vrea să împrumute până la 11 milioane de euro

Avicola Focșani vrea să împrumute până la 11 milioane de euro
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 25 mar 2016

Producătorul de carne de pui Avicola Focșani, deținut de omul de afaceri Dănuț Vicol, intenționează să ia credite de până la 50 de milioane de lei (11 milioane de euro) pentru care va garanta cu active din proprietatea societății.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

O decizie în acest sens va fi luată pe 22 aprilie, atunci când va avea loc Adunarea Generală a Acționarilor.

Pe ordinea de zi a Adunării Generale se mai află și prezentarea și aprobarea bilanțului contabil și a contului de profit și pierderi pentru anul financiar 2015, aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2016, precum și aprobarea programului de activitate și a celui de investiții pentru anul fiscal curent.

Investitorii sunt încă interesați de terenuri agricole în România, randamentele sunt mai bune decât în alte țări CITEȘTE ȘI Investitorii sunt încă interesați de terenuri agricole în România, randamentele sunt mai bune decât în alte țări

Avicola Focșani este controlată de Dănuț Vicol (40,01%) și de societatea Intercomerț (28,08%), deținută integral de omul de afaceri, potrivit datelor de la Registrul Comerțului.

Afacerile Avicola Focșani au totalizat 111,8 milioane de lei (25,1 milioane de euro) în 2014, în scădere cu 3% față de 2013. Compania a raportat în 2014 un profit de 942.000 de lei (211.000 de euro), de aproape șapte ori mai mare decât cel înregistrat în anul precedent.

Pe piața cărnii de pui printre principalii jucători se numără Agricola Internațional, Transavia, Avicola Buzău sau Safir (Vaslui).

viewscnt
Afla mai multe despre
avicola focsani
carne de pui
imprumut