Demisie la vârful Ameropa Grains Constanța

Demisie la vârful Ameropa Grains Constanța
scris 22 iun 2020

Constantin Vasile a demisionat din postul de CEO al companiei Ameropa Grains Constanța, fiind înlocuit de Mihai Panait. Acesta din urmă rămâne, prin cumul de funcții, și la conducerea Chimpex Constanța.

Mihai Panait activează în cadrul grupului Ameropa Holding din anul 2012, fiind Director General al Chimpex Constanța, din acea dată.

România este unul dintre statele Uniunii Europene grav afectate de procesul de deșertificare CITEȘTE ȘI România este unul dintre statele Uniunii Europene grav afectate de procesul de deșertificare

Ameropa Grains este unul dintre cei mai mari integratori agri-business și exportatori de cereale și semințe oleaginoase, precum și unul dintre cei mai mari distribuitori de îngrășăminte, semințe și substanțe chimice de protecție a plantelor pentru agricultura din România.

Ameropa Grains S.A. România este parte a Grupului de companii Ameropa Elveția. Aceasta din urmă deține în România, atât Combinatul de Îngrășăminte Azomureș, cât și Chimpex, unul dintre cei mai mari operatori din Portul Constanța.

Ameropa este prezentă în 30 de țări și are o expunere globală în piețele tradiționale pe cinci continente 

viewscnt
Afla mai multe despre
ameropa grains
demisie
mihai panait