Guvernul va deconta jumătate din facturile la energie pentru irigațiile fermierilor

Guvernul va deconta jumătate din facturile la energie pentru irigațiile fermierilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 feb 2024

Guvernul va deconta până la 50% din cheltuielile aferente consumului de energie electrică, necesare funcționării agregatelor sau echipamentelor pentru irigații, cheltuieli înregistrate în anul anterior și neplătite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, cota de până la 50% nu se va limita la anul în curs, fiind creată posibilitatea decontării cheltuielilor din anul anterior din bugetul alocat pentru anul următor.

Finanțele preiau reprezentarea României în dosarul Pfizer și majorează cu 50% salariile unor angajați de la direcția juridică. Foști și actuali oficiali vor fi obligați să colaboreze pentru apărarea României. UPDATE Majorări de salarii și la SGG CITEȘTE ȘI Finanțele preiau reprezentarea României în dosarul Pfizer și majorează cu 50% salariile unor angajați de la direcția juridică. Foști și actuali oficiali vor fi obligați să colaboreze pentru apărarea României. UPDATE Majorări de salarii și la SGG

Guvernul arată că soluția legislativă privind decontarea pentru anul 2023 din bugetul alocat pentru anul 2024 are în vedere redresarea economică a producătorilor, urmare a lipsei resurselor financiare necesare pentru continuarea activităților agricole și generarea riscului de a fi în imposibilitatea de achitare a datoriilor către furnizori, salarii, credite, utilități, la termenele scadente.

Astfel, prin decontarea cheltuielilor aferente consumului de energie electrică pentru irigații pentru anul 2023 este vizată diminuarea efectelor fenomenului de secetă asupra producției agricole, cât și pentru reducerea impactului asupra anului agricol următor.

viewscnt
Afla mai multe despre
irigatii
emerge
decont
guvern
fermieri