Oresa și antreprenorul Cristian Amza au finalizat achiziția La Fântâna

Oresa și antreprenorul Cristian Amza au finalizat achiziția La Fântâna
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iun 2016

Fondul suedez de investiții Oresa și fondatorul La Fântâna, Cristian Amza, au finalizat achiziția La Fântâna, prin cumpărarea integrală a pachetului de acțiuni deținut de polonezii de la Innova Capital, Oresa urmâns să dețină 83% din totalul acțiunilor companiei, iar Cristian Amza să aibă un pachet de 17%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acordul fusese anunțat în luna aprilie.

Acest acord marchează și întoarcerea suedezilor de la Oresa în structura acționariatului La Fântâna, la zece ani după ce au vândut-o către Innova Capital.

 

Glencore a vândut 40% din divizia sa agricolă cu suma de 2,5 miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Glencore a vândut 40% din divizia sa agricolă cu suma de 2,5 miliarde de dolari

În 2015, grupul La Fântâna a înregistrat venituri consolidate de peste 42 milioane de euro și a furnizat servicii pentru peste 50.000 de clienți. Grupul condus de Cristian Amza are, în prezent, servicii integrate cu acoperire națională pe piețele din România și Serbia, acoperind întregul lanț, de la captarea apei la facilități de producție și îmbuteliere, până la distribuția de apă și cafea prin rețeaua proprie și logistică pentru livrarea la locul dorit de client.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
la fantana
cristian amza
oresa
innova capital
exit