Tranzacție: Omul de afaceri libanez El Khalil cumpără compania Agrirom, producător și trader de cereale

Tranzacție: Omul de afaceri libanez El Khalil cumpără compania Agrirom, producător și trader de cereale
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 oct 2021

Companiile Maria Trading și Agro-Chirnogi, deținute de omul de afaceri libanez El Khalil, intenționează să preia Agrirom, producător și comerciant de cereale (cu excepția orezului), culturilor leguminoase și plantelor producătoare de semințe oleaginoase, tranzacția fiind analizată de Consiliul Concurenței.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Agrirom, deținută de Mirela Trandafir, a avut anul trecut afaceri de 33,1 milioane lei și un profit de 2,5 milioane lei.

Maria Trading are ca obiect principal de activitate comerțul cu ridicata al animalelor vii, iar principalul obiect de activitate al firmei Agro-Chirnogi îl reprezintă cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Compania este unul dintre cei mai mari deținători de terenuri arabile din România, cu afaceri anuale de peste 270 milioane lei.

Agro-Chirnogi este unul dintre cei mai importanți cultivatori de cereale și plante producătoare de semințe oleaginoase. Societatea a fost privatizată în 2002 și preluată de către omul de afaceri libanez Jihad El-Khalil, aflat în prezent în topul celor mai bogați fermieri din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurenței
maria trading
agro-chirnogi