Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, va intra pe piața produselor de cofetărie/patiserie

Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, va intra pe piața produselor de cofetărie/patiserie
scris 22 feb 2018

Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, unul din cei mai mari touroperatori din România, va intra pe piața produselor de cofetărie/patiserie, cel mai probabil de anul viitor, când va deschide o unitate de producție.

”Deocamdată este un proiect. Va fi operațional de anul viitor, când fiica mea va termina școala. Va fi afacerea ei, așa cum soția mea are business-ul Chicco. Nu am ales încă un nume, vom decide la momentul respectiv”, a declarat Alin Burcea, pentru News.ro.

Acesta spune că va cumpăra un spațiu unde va construi un laborator și un punct de desfacere.

Doi antreprenori lansează o platformă de booking în Deltă și estimează vânzări de 3 milioane euro în primul an CITEȘTE ȘI Doi antreprenori lansează o platformă de booking în Deltă și estimează vânzări de 3 milioane euro în primul an

”Doar utilajele vor costa circa 200.000 euro, iar clădirea, în funcție de zonă. Nu avem acum o valoare a investiției totale”, afirmă Burcea.

Fiica sa, Ioana, este cea care va fi proprietarul acestui business.

”Fiica mea a absolvit Marketing în Marea Britanie și acum urmează o școală de cofetari-patiseri în Franța, la Paris. Este foarte pasionată de acest domeniu. În plus, în București sunt doar câteva patiserii bune și nici nu fac toate livrări”, a spus Burcea.

Omul de afaceri spune că în Capitală sunt numai zece cofetării/patiserii bune, iar acestea nu fac față cererii.

Turoperatorul Paralela 45, specializat în vacanțe de tip charter, circuite și turism individual, a înregistrat un volum de vânzări de 50 milioane euro în 2017, în creștere cu 25% față de anul anterior.

Pentru acest an, compania mizează pe o creștere a afacerilor de 20% și deschiderea a cinci agenții, precum și creșterea segmentului de vânzări online și corporate.

viewscnt
Afla mai multe despre
alin burcea
cofetarie
paralela 45